avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
nimarius a scris:

mai grele ca in august 2010 nu cred ca vor fi

Si chiar ar fi bine ca pe viitor sa fie subiecte comune admitere INM și admitere magistratura. Astfel se vor elimina discutiile inutile de genul ”noi suntem mai buni... ba noi”.
Sincer nu cred ca un candidat (INM sau 5 ani) poate fi slab pregatit si sa intre...

nu este diferenta de pregatire ci doar de formulare a subiectelor....cum se face ca o amica de a mea nu a luat la asta cu 5 ani, dar a luat la INM....inseamna ca a avut subiecte mai usoare:P
in rest, am facut doar o criza urata de fiere su tot tacamul...salvare-urgente...si am plecat din spital pe semnatura...sper sa nu recidiveze...sunt la regimul regimului( noi mancam dietetic pentru ca sotul meu are diabet insulino dependent)...in scurt timp voi iesi la pascut...ca ce altceva sa mai mananc...daca toate imi fac rau...

sa aveti spor si o saptamana fara evenimente neplacute...multa sanatate...ca e mai buna decat toate si sa dea D-zeu sa ne cunoastem personal la repartitii
camicris a scris:

nimarius a scris:

Si chiar ar fi bine ca pe viitor sa fie subiecte comune admitere INM și admitere magistratura. Astfel se vor elimina discutiile inutile de genul ”noi suntem mai buni... ba noi”.
Sincer nu cred ca un candidat (INM sau 5 ani) poate fi slab pregatit si sa intre...

nu este diferenta de pregatire ci doar de formulare a subiectelor....cum se face ca o amica de a mea nu a luat la asta cu 5 ani, dar a luat la INM....inseamna ca a avut subiecte mai usoare:P
in rest, am facut doar o criza urata de fiere su tot tacamul...salvare-urgente...si am plecat din spital pe semnatura...sper sa nu recidiveze...sunt la regimul regimului( noi mancam dietetic pentru ca sotul meu are diabet insulino dependent)...in scurt timp voi iesi la pascut...ca ce altceva sa mai mananc...daca toate imi fac rau...

sa aveti spor si o saptamana fara evenimente neplacute...multa sanatate...ca e mai buna decat toate si sa dea D-zeu sa ne cunoastem personal la repartitii

cami, daca te poti concentra la repetat, nu renunta!
si ... din experienta proprie: daca doamne - fereste ti se face rau, sa stii ca este medic permanent acolo (in cladirea in care se sustine examenul). eu am avut parte de un lesin spectaculos la proba de rationament logic ( primul si, sper, ultimul din viata mea:sticktongue: ) si in cateva minute aveam o perfuzie in mana, o asistenta simpatica in dreapta si un medic tropaia voios prin cabinet, pentru orice eventualitate :yes:
si, daca tot continui cu repetatul, hotarasti in ultimul moment daca te urci in tren si vii la bucuresti. vezi si tu cum te simti. tin pumnii!!

referitor la dificultatea subiectelor, daca ar fi sa aleaga numai din cele care s-au dat pana acum, si tot ar gasi o " colectie" de 50+20 la care sa nu le dam de capat...
iar imaginatia e mare...
la unele grile parca nu se testeaza cunostintele, ci se rezolva jocuri de cuvinte...
sigur ca e normal sa se verifice atentia, perspicacitatea, rationamentul, dar unele grile sunt adevarate calambururi...
camicris a scris:

nimarius a scris:

eu am facut 72 de grile la inm anul asta, iar cand am incercat sa fac grilele la magistratura( nu mai stiu din ce an) am facut de vreo 6, 80 pare-mi-se, oricum sub 7. Tocmai pt ca ziceau toti ca examenul pe post e incorect de usor...nu mi-a parut deloc, iar acum sincer am emotii muuuult mai mari decat la ex de inm :secret:.
Numai faptul ca sunt mai putine grile, notate cu punctaj mai mare te pune clar in dezavantaj fata de modalitatea de punctare de la inm. Plus ca la magistratura daca o dai in bara la grile cam aia a fost, la inm iti poti mari sansele cu nota mare la logica si interviu.
Sunt de acord ca stressul e mai mare la inm din cauza faptului ca sunt mai multe probe, in special interviul este de vis :stunned:....pt mine, fiind prima oara, a fossssttt groaznic :tomato:.
Banuiesc ca cei care spun ca e mai usor decat inm-ul trag un ochi doar peste griele de la inceput, nu si pe spetele din partea a doua...Eu una as prefera sa nu fie diferentiere intre cele 2 examene.

alcali, la ce comisie ai fost la interviu?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)