Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
salutare tuturor studiosilor!
a venit gripa si pe strada mea :sticktongue:
cami, mai e o saptamana pana la examen! nu stiu cum e cu banii, dar daca nu gasesti pe regulamentul de concurs, poti incerca un telefon la csm. dar iti tin pumnii si sper sa nu fie nevoie de spitalizare si alte minuni :vishenka:
in fiecare zi ma rog Celui de Sus sa ne tina sanatosi :worthy: ... referitor la diferente de opinii...nu cred ca se vor risca sa dea subiecte din aspecte controversate...
eu cred ca va fi o experienta interesanta...:D atat de dezbatuta a fost in ziua aia, la csm, organizarea examenului incat ... sper sa nu fie subiectele de teorie mai grele decat la inm. cat despre spete ... hm ... curiozitatea mea depaseste emotiile. ma astept la aproape orice surpriza !
deci...daca ei isi propun sa ne demonstreze ca suntem ... sub nivelul marii au ocazia sa o faca... nu ai cum sa stii tot la amanunt...e imposibil cel putin pt mine ...
Si chiar ar fi bine ca pe viitor sa fie subiecte comune admitere INM și admitere magistratura. Astfel se vor elimina discutiile inutile de genul ”noi suntem mai buni... ba noi”.
Sincer nu cred ca un candidat (INM sau 5 ani) poate fi slab pregatit si sa intre...