Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
In opinia mea, pana sa aiba hotarare poate retrage oricand suma depusa, codebitorii si fidejusorii nefiind liberati.
Dupa ce are hotarare, cu acordul creditorului o poate retrage dar in acest caz creditorul care-si da acordul pierde garantiile ce insoteau creanta.
Daca nu are acordul creditorului nu o mai poate retrage, dupa ce a obtinut hotarare de validare a consemnatiuniii.
=================================================================
multumesc!
lili_maci a scris:
salutari si din timisoara!
mai, nu va mai dati ultimatumuri, ca o sa fiti stresati ca dracu la examen! fiti un pic mai ingaduitori cu voi zilele astea. e stres, materia e varza de la repetatul en-gros (asa se scrie?!) mergem la examen si gata. hotaram dupa aia. maine seara ma urc si eu in tren, deci maine agat cartile in cui. sper sa ne intalnim prin bucuresti, macar un pic. sa-mi pun o foaie pe spate, la examen, pe care sa scrie "forum" ? ca dupa aia as merge la o bere sau la un vin fiert si nu m-as duce singura ...:wave:
artax, habar n-am, dar m-a pus pe ganduri intrebarea. ma duc sa ma uit, poate gasesc ceva.
stai sa se afiseze salile, etc...
inainte de examen cred ca toti vor fi cu morcovu'....dar dupa, am putea sa ne vedem...unii dintre noi ne stim deja :D
si nu e nevoie de foaie pe spate cu "forum" :) ce-ar mai fi sa aparem vreo 40 de oameni (in toata firea) cu foi pe spate?:tooth: s-au inventat telefoanele....