avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Raspunsul la problemele expuse este urmatorul :

THE MATRIX IS A SYSTEM

Matricea este un Sistem NEO iar acel Sistem este dusmanul nostru. Cand esti inauntru, te uiti in jur si ce vezi : oameni de afaceri, profesori, avocati, tamplari, adica acele minti ale oamenilor pe care incercam sa le salvam.
Dar pana sa o facem, acesti oameni sunt inca o parte din Sistem iar acest lucru ii transforma in dusmanul nostru. Trebuie sa intelegi ca multi dintre acesti oameni nu sunt gata pentru a cunoste adevarul/realitatea.
Iar multi dintre ei sunt asa de inerti, asa de dependenti de sistem- fara a avea o alta speranta-, incat ei vor lupta pentru a-l apara.

THE MATRIX IS A SYSTEM

The Matrix is a System NEO and that System is our enemy. When you’re inside, you look around, what do you see : businessman, teachers, lawyers, carpenters, the very minds of the people we’re trying to save.
But until we do these people are part of the System and that makes them our enemy.
You have to understand most of these people are not ready to be unpluged.
And many of them are so inert, so hopelessly depending on the System that they will fight to protect it.

Revedeti filmul daca nu l-ati inteles
No More Comments…
Filmuletul l-am postat pe google video si pe youtube
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2008
ANDREW ADAM, utilizator
Si nu numai aceste carti...citate mai sus, in mod special multe spete, daca se pot "descifra"...ar fi mai bine pt cei care aspira catre o asemenea functie. Examenul din 2006 a fost destul de ....dur, atunci am incercat eu, au pretentii mari, am observat multe chichite, care nu le-am intalnit apoi in grilele care le facusem. Deci trebuie multa munca, cele studiate in facultate aprofundate cat se poate de mult, mai ales Tabarca si Mitrache si nu numai, ceva jurisprudenta ca sa puteti sa va dati seama cam care ar fi....aspectele sau mai bine-zis "bucataria" acestor concepte penale si procesual penale. Va doresc tuturor mult succes in examenul care va fi la INM in 2009 ! Eu zic ca merita efortul.....placerea de a practica dreptul intr-o instanta sau parchet la urma, dupa admitere, va fi imensa.....si o cariera stralucita. Dar cu multe sacrificii !!!
Important
HG nr. 635/2008 - structurile institutiilor de invatamant superior si specializarile/ programele de studii universitare de licenta acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu - republicata la 11.12.2008

www.avocatnet.ro/content/art...
cori24 a scris:

Draga dana acestea sunt cartile dupa care eu invat si care au fost recomandate si de alti colegi.Am sa ti le scriu si tie aici ramanand sa decizi tu daca iti sunt de ajutor sau nu.Acestea sunt:
-Civil I I.G,Boroiu
-Dr.reale C.Birsan
-TGO C.Birsan si C.Statescu
-Contracte speciale Fr. Deak
-Succesiuni Fr. Deak
-Procedura civila Mihaela Tabarca
-Penal P.G C.Mitrache
-Penal P.S T.Toader
-Procedura penala I.Neagu
mult spor...

Pe site-ul inm-ului exista programa de studiu pentru inmisti 2008-2009... asa ca, va puteti inspira de acolo pentru autori... mai jos sunt paginile despre care vorbesc:
[ link extern ]
[ link extern ]
Andrei isi doreste si nu e nimic rau in asta...dar sa intrii de la inceput cu ideea ca nu ai cum sa schimbi nimic..nu mi se pare in regula..vb despre mafie...si despre sclavie la stat...dar daca te uiti in jur iti dai seama ca odata intrat nu mai esti la fel........ti se va impune sa strambi balanta..poate...dar atata timp cat nu faci o arta din asta...eu zic ca e ok..

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)