avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
ssilviutzza a scris:

Pt Laura-Mihaela conform art 455 alin 2 cpp : procurorul,pers aratate in art 362 alin ultim: reprezentant legal, aparator.

ms mult m am gandit eu dar vroiam o confirmare ca sa nu invat prostii...:)
Laura-Mirela a scris:

ssilviutzza a scris:

Pt Laura-Mihaela conform art 455 alin 2 cpp : procurorul,pers aratate in art 362 alin ultim: reprezentant legal, aparator.

ms mult m am gandit eu dar vroiam o confirmare ca sa nu invat prostii...:)

nu ai pt ce! spor:thumbup:
era vb de art 453, am corectat in mesajul initial ;)
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
ssilviutzza, utilizator
Buna..ma uitam acum pe subiectele de la procedura civila si am vazut 2 sub. la care nu stiu ce sa cred...1. Daca instanta se declara necompetenta,impotriva hotararii se face recurs zice la raspuns...si parca in cod zice ca nu e supusa nici unei cai...si 2. in cate exemplare se face cererea de chemare in judecata formulata de reclamant impotriva lui P1 si P2,rasp era 3...dar in cod zice ca se fac atatea cati parati sunt ,al 3 ptr cine e?
babypissi a scris:

Buna..ma uitam acum pe subiectele de la procedura civila si am vazut 2 sub. la care nu stiu ce sa cred...1. Daca instanta se declara necompetenta,impotriva hotararii se face recurs zice la raspuns...si parca in cod zice ca nu e supusa nici unei cai...si 2. in cate exemplare se face cererea de chemare in judecata formulata de reclamant impotriva lui P1 si P2,rasp era 3...dar in cod zice ca se fac atatea cati parati sunt ,al 3 ptr cine e?

1-alin 3 al art 158 a fost modificat prin legea 202/2010
2-la art 112 pct 5 se mentioneaza ca se vor alatura atatea copii cati parati sunt, mai mult cate o copie de pe fiecare inscris pt instanta, eu cred ca la asta s-au referit...
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
ssilviutzza, utilizator
pt babypissi: 1.Cand instanta se declara necompetenta, declina cauza spre solutionare instantei competente.Hotararea se da fara cale de atac. 2. Corect se face in 3 exemplare, un exemplar pentru P1, un exemplar pentru P2 si un exemplar pt instanta (care ramane la dosarul cauzei)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)