avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
si inca ceva, la intampinare de ce se depune in 2 copii?
totusi, era un singur reclamant...
da, intr/adevar incheierea de renuntare la judecata este data fara drept de apel. Numai ca daca veti citi recursul, acolo este mentionat clar ca sunt atacate cu recurs hotararile date fara drept de apel. Deci in cazul nostru incheierea este atacata cu recus, iar termenul de recurs este de15 zile.
cam asta e rasp.
PS: va fi respinsa contestatia in leg cu incheierea fara drept de apel! pt k totusi e logica! si daca coroborezi articole, raspunsul e cel din barem! eu nu inteleg de ce acolo unde Este tratata renuntarea la judecata, nu se spune clar k poate fi atacata cu recurs in 15 zile, sa fie clar si limpede pt toata lumea! nu, ei au simtit nevoia sa se scparine cu mana stanga la urechea dreapta! si sa scrie : se da fara drept de apel! ce oameni cumpliti cei care au inctocmit codul! si am inteles k noul cod nu e deloc lamuritor! ar fi si mai neclar decat cel in vigoare! stiu de la cineva kre l a citit!

pt k nu e vorba de copii, ci de EXEMPLARE! UNUL PT INSTANTA!!!!!!!!!
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
ayan, utilizator
pt Georgiana 198..,
in speta voatra era vb de un singur reclamant, nimic neobisnuit, Dar intampinarea de depune cate un exemplar pentru fiecare reclamant si un exemplar pentru instanta, la fel si actele anexe intampinarii. Deci rasp. corect era 2 exemplare.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)