avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
multumesc rali k m-ai luminat:*
ayan a scris:

7,50 cred. la mine exista interpretari si dak vor aprecia k totusi formularea e corecta! dar nu e cu aceleasi cuvinte din barem!!! nu stiu... kiar nu credeam k sunt atatea lucruri care pot fi interpretate si spune in alte cuvinte!

ps nu aveti nimic de contestat la barem?!????/

Ayan, in prima faza vor fi notati cei care au rapsuns exact pe barem. Sa fim seriosi, au de unde alege. In plus sfatul meu e sa faci contestatie, pentru ca cei din comisia de constestatii vor da puctaj si pentru interpretarii, asta iti spun eu sigur. Comisia de contestatii e formata din judecatorii de la Curtea de apel, deci nu din cei de fac parte din SNG.
Oricum, felicitari pentru nota, cred ca te vei afla din prima printre cei admisi.
Putin vor fi cei care au note peste 9

anu trecut cei cu 7.44 au fost la limita! da, si eu sunt de parere k anu asta subiectele au fost mai grele! dar akm , totul depinde foarte mult de pregairea celorlalti! cel mai teama mi e de faptul k initial as putea figura pe lista admisilor, si apoi, PA! TREC la respinsi! dar cred k media de intrare va fi peste 8! adik asta e parerea mea! dak atentia era mai mare, si as fi citit mai bine subiectele, as fi facut mai mult! doar DACA AS FI CITIT MAI ATENT SUBIECTELE! cat conteaza atentia si concentrarea! pot face direnta intre admisi si repsinsi!!!! felicitari celor kre nu au cazut in capcane!
scuze, chiar daca cererea mea este tardiva, puteti va rog, sa-mi dati si mie legile de la organizare judiciara actualizate?
georgiana1989 a scris:

totusi, era un singur reclamant...

Si unul pentru instanta.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)