avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
am si eu niste nelamuriri, daca e sa fii admis pe postul de grefier cu studii medii, esti incadrat ca grefier arhivar sau registrator si cam cat e salariul in aceste conditii? multumesc mult
netutza_gentiana a scris:

am si eu niste nelamuriri, daca e sa fii admis pe postul de grefier cu studii medii, esti incadrat ca grefier arhivar sau registrator si cam cat e salariul in aceste conditii? multumesc mult

salariul minim pe economie, adica vreo 7,7 mil, si daca ai mai lucrat, nu ca grefier, si ai vechime iei mai mult.
daaaa si eu sunt una din persoanele dezamagite la cum au fost subiectele anul acesta la anul nici nu vreau sa mi inchipui cum o sa fie:(((
pt cei interesati pt concursile direct pe post....eu chiar m am interesat aveam la fel impresia ca toate sunt aranjate....mi a spus cineva care corecteaza...ca daca sa spunem este o persoana care are o pila ceva i se pune in plus maxim jumatate de punct dar daca este o alta lucrare cam de acceasi nota va avea intaietate a doua lucrare...le este frica nu mai este ca acu cativa ani cand daca aveai o pila gata intrai....pt ca daca se face contestatie si vor verifica lucrarile si...sa nu fie trasi la raspundere...cunosc un caz fiica unei judecatoare a dat si a luat 4
deci nu va pierdeti speranta!!!!stiti ceva de curtea de apel iasi??????? m am uitat pe site au o groaza de posturi numai pt noi nu:((
si pt examenul de anul viitor se va da oare din noul cod de proc civila si cel de proc pen?
oameni buni..am si eu o intrebare pt oricine bienvoieste sa imi raspunda,va rog mult!!!!c parere aveti despre urmatorul fapt?....anul trecut am dat examen la sng si am fost admisa in prima faza...apoi la afisarea tabelului final al candidatilor admisi aflu cu stupoare ca de fapt cazusem cu 10 locuri....dak eram admisa ce motive aveam sa fac contestatie?ce credeti despre acest lucru "minunat"???astept raspuns....:((
nu inteleg, cu 10 locuri ai cazut? si dupa tine, in tabelul initial, cate persoane mai erau? cati ati cazut? ce bine k ai trecut peste un asa soc! esti o persoana puternica

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)