avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
LarisaF a scris:

Stie cineva dupa ce se afiseaza tabelul definitiv ce procedura urmeaza? ne prezentam direct la cursuri...? Multumesc

După soluţionarea contestaţiilor, se va afişa clasamentul final, cu notele obţinute la proba scrisă. Cei admişi vor fi contactaţi pentru a li se spune ce acte trebuie să aducă pentru verificarea bunei reputaţii (caracterizări de la ultimul loc de muncă, de la ultima instituţie de învăţământ absolvită, de la asociaţia de proprietari, etc.). Anul trecut cursurile au început în data de 10 octombrie, probabil că anul ăsta va fi cam în aceeaşi perioadă. Cel mai bine e să sunaţi la secretariat, la SNG, şi să îi întrebaţi. Iar rezultatele verificării bunei reputaţii s-au afişat după ce am început cursurile. Însă nu au fost probleme.
Pentru cei care nu sunt din Bucureşti, ar fi bine să îşi caute din timp cazare. Dacă se suprapune începerea cursurilor la SNG cu începerea anului universitar, aşa cum s-a întâmplat anul trecut, o să fie mai greu de găsit ceva de închiriat. Dintre colegii mei, unii şi-au găsit cazare şi în caminele din Regie, scutind astfel ceva bănuţi.
Multă baftă în continuare!
Multumesc frumos pentru raspuns
Buna, am si eu o intrebare... in cazul in care fac contestatie nota de dupa contestatie poate fi mai mica decat nota contestata? daca da, sau nu, va rog indicati un text de lege unde se precizeaza acest lucru.
Buna, am avut nesansa de a nu intra la Sng si am vazut ca se mai organizeaza concursuri ptr registrator /arhivar,si as dori sa stiu si eu care este salariul unui grefier registrator/arhivar cu studii superioare...si daca se poate intra pe un post de grefier registrator/arhivar si apoi daca se iveste un post de grefier de sedinta sau la parchet se poate opta pentru acesta? Si cum s-ar proceda ,se da examen ceva fiindca se considera promovare? Multumesc
buna!imi zici te rog,unde ai vazut ca se organizeaza concursuri pt registrator sau arhivar?
mersi

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)