avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
radoi_laurentiu a scris:

VMagda, esti pe 121, dar cel care este pe locul 87 a luat 4,75 la procedura penala

Dar exista posibilitatea ca acea persoana sa faca contestatie si sa primeasca diferenta pana la 5 si atunci.......
em_m28 a scris:

babypissi a scris:

Da din pacate examenul este pe 18 sept,daca nu ma insel dar inscrierile s-au facut deja....dar poate mai apar si altele...dar nu stiam cat e salariul,daca merita sa fii grefier arhivar/registrator....poate ne ajuta cineva cu informatii.

anul trecut m-am interesat si eu de angajari angajari ca grefier arfivar si am fost la tribunal si am intrebat cam cat este salariul, iar o d-soara de acolo mi-a zis ca este in jur de 1100 de lei. ma gandesc ca poate a gresit?? pt ca mi se pare f f f mic

Nu cred ca ar fi gresit ca stiu ca e o diferenta destul de maricica la salariu intre gref. arhivar /registrator si gref. instanta /parchet...de aceea vroiam sa stiu daca stie cineva clar cat ar fi....si daca se poate opta dupa un timp ptr gref. sedinta/parchet.
revin cu o rugaminte, contestatie, daca se face la toate materiile, se face printr-o singura cerere? sau 3 cereri separate? eu nu stiu daca sa fac sau nu. am vaz mari rasturnari de situatie anul trecut, cand s-a acordat mai mult de 1 punct ! dar asta bate intr-un fel la oki, nu credeti? cum e posibil ca prima comisie de corectare sa nu acorde punctajul meritat!?? nu vi se pare suspect? inteleg, 0.15, 0,75, dar atat de mult incat dupa locul 150 si ceva sa apari in lista admisilor???
da, acum e marea batalie! si cei de pe ultimele locuri vor avea cel mai mult de suferit...
radoi_laurentiu a scris:

VMagda, esti pe 121, dar cel care este pe locul 87 a luat 4,75 la procedura penala

e clar nu mai am mult si o iau razna...ma crezi ca nici nu am mai stat sa ma uit daca cei din fata mea au luat peste 5?ms frumos de mesaj...incep sa mai sper acum...cu toate ca stiu ca asemeni anilor trecuti contestatiile vor rasturna clasamentul...dar cine stie poate o sa am si eu locul meu!
inka o data mersi pentru atentionare!
mayaele a scris:

revin cu o rugaminte, contestatie, daca se face la toate materiile, se face printr-o singura cerere? sau 3 cereri separate? eu nu stiu daca sa fac sau nu. am vaz mari rasturnari de situatie anul trecut, cand s-a acordat mai mult de 1 punct ! dar asta bate intr-un fel la oki, nu credeti? cum e posibil ca prima comisie de corectare sa nu acorde punctajul meritat!?? nu vi se pare suspect? inteleg, 0.15, 0,75, dar atat de mult incat dupa locul 150 si ceva sa apari in lista admisilor???
da, acum e marea batalie! si cei de pe ultimele locuri vor avea cel mai mult de suferit...

daca vrei sa contesti toate materiile faci 3 cereri...cate o cerere pentru fiecare materie...in care trebuie sa specifici exact care subiect il contesti(cel putin asta au cerut la Neamt ca nici pe la tribunale sau parchete nu sunt lamuriti)!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)