Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
VMagda, esti pe 121, dar cel care este pe locul 87 a luat 4,75 la procedura penala
babypissi a scris:
Da din pacate examenul este pe 18 sept,daca nu ma insel dar inscrierile s-au facut deja....dar poate mai apar si altele...dar nu stiam cat e salariul,daca merita sa fii grefier arhivar/registrator....poate ne ajuta cineva cu informatii.
anul trecut m-am interesat si eu de angajari angajari ca grefier arfivar si am fost la tribunal si am intrebat cam cat este salariul, iar o d-soara de acolo mi-a zis ca este in jur de 1100 de lei. ma gandesc ca poate a gresit?? pt ca mi se pare f f f mic
VMagda, esti pe 121, dar cel care este pe locul 87 a luat 4,75 la procedura penala
revin cu o rugaminte, contestatie, daca se face la toate materiile, se face printr-o singura cerere? sau 3 cereri separate? eu nu stiu daca sa fac sau nu. am vaz mari rasturnari de situatie anul trecut, cand s-a acordat mai mult de 1 punct ! dar asta bate intr-un fel la oki, nu credeti? cum e posibil ca prima comisie de corectare sa nu acorde punctajul meritat!?? nu vi se pare suspect? inteleg, 0.15, 0,75, dar atat de mult incat dupa locul 150 si ceva sa apari in lista admisilor???
da, acum e marea batalie! si cei de pe ultimele locuri vor avea cel mai mult de suferit...