avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Salariul unui grefier arhivar/registrator este minim pe economie.Daca este sa alegeti intre grefier arhivar/registrator si cel de sedinta nu ezitati sa alegeti de sedinta.Concursurile de arhivari registratori (aici proba practica e cu nota de la 1 la 10) se dau separat fata de concursurile grefierilor de sedinta(proba practica e cu admis/respins).Nu cred ca se poate sa fi registrator si dupa un timp sa te faca grefier de sedinta.Eventual participi la urmatorul concurs de ocupare a posturilor de grefier de sedinta.
em_m28 a scris:

8.62 :yeah: :love2: felicitari tuturor celor care au luat acest examen

em_m28 a scris:

si eu mi-am facut o medie si tot in jur de nota 7 cred ca am sa iau, desi multi dintre cei cu care am vorbit dupa ce am iesit din examen au spus ca erau pregatiti numai la o materie din cele 3.cu toate acestea cred ca se va intra cu note destul de mari.oricum asteptarea aproape a luat sfarsit, mai este doar o zi

de la "in jur de nota 7" la 8.62 e cale lunga ....
Am o intrebare pentru cei care au facut scoala de grefieri . Cat este bursa lunara si daca se asigura cazare iar daca nu pe unde v-ati gasit voi cazare si cu cat. Multumesc .
stie cineva unde se vor tine cursurile de la sng in astea 6 luni,adik in ce sector al buc?
Cursurile se vor tine langa INM, b-dul Regina Elisabeta, nr. 53, sector 5 Bucuresti.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)