avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
adina nu stiu textul de lege dar din anii trecuti am vazut ca s-a scazut din nota.Daca nu ai nimic de pierdut poti face contestatie dar daca esti printre cei 120 risti destul de mult.Eu am facut contestatie desi nu am sanse,am zis totusi sa incerc dar inaintea mea sunt 60 de persoane.Bafta!
s au terminat inscrierile pt concursul de gref arhivar/registrator.
cum ati facut contestatie? daca se face pt toate cele 3 materii, se face printr- o singura cerere, care specifici k doresti recorectarea tuturor, sau prin 3 cereri separate?? si nu trebuie motivata, nu? multumesc. eu inca nu stiu daca sa fac sau nu. nu ma numar printre cei 120.
se paote face si maine? multumesc mult daca imi puteti raspunde.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
mayaele, utilizator
VMagda, esti pe 121, dar cel care este pe locul 87 a luat 4,75 la procedura penala
Da din pacate examenul este pe 18 sept,daca nu ma insel dar inscrierile s-au facut deja....dar poate mai apar si altele...dar nu stiam cat e salariul,daca merita sa fii grefier arhivar/registrator....poate ne ajuta cineva cu informatii.
babypissi a scris:

Da din pacate examenul este pe 18 sept,daca nu ma insel dar inscrierile s-au facut deja....dar poate mai apar si altele...dar nu stiam cat e salariul,daca merita sa fii grefier arhivar/registrator....poate ne ajuta cineva cu informatii.

anul trecut m-am interesat si eu de angajari angajari ca grefier arfivar si am fost la tribunal si am intrebat cam cat este salariul, iar o d-soara de acolo mi-a zis ca este in jur de 1100 de lei. ma gandesc ca poate a gresit?? pt ca mi se pare f f f mic

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)