avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
eu am fost prea aproape de 120 ca sa renunt la lupta... pentru cei care sunt de acord cu mine... ne vedem la anu... la invatat...
Mda...ca si in ceilalti ani iar s-au schimbat destul de mult ultimele pozitii.....unii au avansat destul de mult.....nu stiu cum poate fi posibil.....de ce nu sunt corectate cum trebuie, de la bun inceput.....nu e posibil sa se acorde mai mult de 1 pct dupa contestatie.....Chiar nu vreau sa fiu in pielea celor care in prima faza erau admisi si acum surpriza......au iesit....e groaznic.....si nu stiu cat e de corect.....si tocmai acea persoana care avea media 8 dar avea 4.75 la penal nu a reusit nimic la contestatie.....ca vorba aia avea media 8,nu i-au mai gasit si lui/ei cateva sutimi dar la altii au gasit mai mult de 1 pct......ca nu cred ca nu ar fi facut contestatie.....Pe mine una ma cam dezgusta situatia asta.....o greseala de redactare mai inteleg dar asta nu......
Ne vedem la Bucuresti . O zi buna.
multumesc fetelor...sper sa fie cu noroc de acum ca sincer ma cam saturasem...multa bafta celor care au luat si spor la invatat si multa rabdare celor care inca mai lupta!ne mai auzim!
monia1977 a scris:

oare cum au fost initial corectate lucrarile daca o persoana a urcat in final 30 de locuri... este posibil? pe mine m-au furat cu 10 sutimi, chiar daca nu intram nici cu ele

cum adica ti-au furat?? ai facut contestatie?? si ti-au luat 10 sutimi?

mie mi-au dat 0,17 sutimi. si la mota finala am urcat cu 0.5 sutimi...
nu am intrat , dar am facut contestatie...

felicitari celor care au reusit! BAFTA LA scoala

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)