Buna, stie cineva in ce consta verificarea bunei reputatii? Vom fi contactati tel sau...ce trebuie sa facem?
Felicitari celor care au luat examenul!
Iar cei care au fost pe-aproape, fruntea sus, mai sunt si alte sanse. Sunt destul de multe examene pt cei cu studii superioare. Stiu ca nu e o consolare dar...totusi...mai sunt alte sanse.
Oricum, sunt peste 10 persoane care au luat la INM, asa ca dupa ce se vor retrage de pe lista, vor urca, logic, urmatorii de sub linie.
Felicitari celor care au reusit la examen si multe incurajari celor care au fost aproape, nu trebuie sa renuntati! Doresc sa va intreb daca ati gasit cumva ceva de inchiriat prin Bucuresti si daca aveti nevoie de colega de apartament, sunt interesata, nu am cunostiinte prin Bucuresti si mi-e destul de greu sa gasesc ceva, eu sunt din Olt. Astept mesaje daca este cineva interesat!
Buna ! Eu sunt din dolj si daca vrei lasa-mi pe email allynusha_09@yahoo.com nr tau de tel si o sa te sun eu. Eu am o prietena in Bucuresti si dk vrei sa stam impreuna.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)