avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
nu exista tematica pt grefieri cu studii medii pt judecatorie, e vorba de tematica pt grefieri ~studii medii ~din instantele judecatoresti.
adinaloredana a scris:

Buna, stie cineva in cat timp esti sunat de cei de la csm pentru a depune actele cerute de ei pentru verificarea bunei reputatii?Trebuie depuse personal sau se poate si cu o procura?

Buna, a gasit cineva chirie , sau cauta colega de apartament? stie cineva in cat timp esti sunat de cei de la csm pentru a depune actele necesare in vederea verificarii bunei reputatii?
pai daca te uiti pe calendarul de concurs de la admitrere sng, vei vedea k scria acolo : 21 sept- 8 octombrie = verificarea bunei reputatii si afisarea tabelului cu candidatii declarati admisi!
Buna, are cineva idee cand se va termina toata tarasenia? adica ma refer la momentul publicarii listelor finale
Magistratura mai are mult? eu initial am fost pe ultimul loc in lista, apoi dupa contestatii am ajuns sub lista admisilor
Nici nu vreau sa explic ce inseamna intr- un concurs cu 120 de locuri sa fii pe lista chiar numarul 120, la un moment dat imi doream sa fi fost undeva pe locul 200
Si toate astea numai din cauza procedurii penale, nu stiu daca eu am probleme cu ea sau ea cu mine :D
Acum vad pt prima data ca e posibil sa mai urce cei de sub lista, pana azi dimineata credeam ca asa va ramane, dar nu vreau sa imi fac sperante, peste 10 mi se pare un numar destul de mare, desi ca sa fiu sincera, ca sa iau, ar trebui numai vreo 6 admisi la magistratura

Ca sa raspund unui mesaj de mai sus, da, se poate sa inveti si sa lucrezi in acelasi timp, eu m-am hotarat cam tarziu sa dau, si am avut apx. 2 luni jumate la dispozitie, din care peste o luna jumate invatam ziua si noaptea bagam ture la serviciu. E foarte adevarat ca obosesti, eu de pe 10 august deja ma resimteam, asa ca am luat cfs pana la sfarsitul lunii
Felicitari celor admisi si mult succes in profesie!
STIE CINEVA CUM SE VOR FACE REPARTITIILE LA INSTANTE SAU PARCHETE?ADICA IN FUNCTIE DE CE? SI CAND?MULTUMESC FRUMOS!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)