avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
pacurarua a scris:

Buna,
Ati gasit cazare? In ce zone? La ce preturi?

Eu am gasit sa inchiriez o camera intr-un apartament la o batrana printr-o agentie imobiliara... 370 lei chiria. plus utilitatile separat.. se gasesc astfel de anunturi in ziarul anuntul telefonic ..ziarul este si online... se pot gasi garsoniere sau apartamente si puteti inchiria un apartament impreuna cu alti colegi cam asa s-a intamplat si in alti ani acum fiecare isi cauta dupa buget:)).... oricum 6 luni trec repede si dupa aceea ni se va deconta chiria si putem inchiria o garsoniera sau apartament ...
Andreea, daca iei la INM dupa ce ai absolvit SNG ramai in sistem si nu trebuie sa restitui nici un leut pentru pregatirea de la SNG, stai linistita... una din prietenele mele a facut asta si nu i-a imputat nimeni nimic... a ramas in cadrul institutiilor autoritatii judecatoresti.
Andreea, acum am vazut si eu clasamentul la INm...imi pare nespus de rau... mai ales ca la etapa eliminatorie ai avut o nota foarte buna... nici nu ma gandeam ca nu iei... capul sus si mergi inainte, SNG-ul te va ajuta pentru INM la anu... ai sa vezi si tine locul cald la SNG ca nu vreau sa-l mai ratez si in 2013.
pentru cei care sunt printre primii picati la SNG eu am vazut trei persoane care au intrat la INM, poate sunt mai multe dar eu doar de trei stiu.... NOROCOSILOR si bafta!
Sa aveti 6 luni BUNE, sa trageti tare ca asa luati postul in orasul visat si poate faceti un forum al vostru in care sa spuneti impresii despre cursuri, profesori si examene.
Bafta si celor care dau in 2013 si multe matanii sa nu intre in vigoare Codul de proc civila ca cel de penala nu cred ca va intra... ne vedem pe alta pagina... poate SNG2013???!!!!!!!!!!!!!!!
Buna, ati fost sunati pentru verificarea bunei reputatii? daca da, ce acte vi s-au cerut? Si daca imi puteti da un sfat referitor la cautarea unei chirii? imi puteti da niste ziare unde m-as putea uita, sau un site ok? Va multumesc!
adinaloredana a scris:

Buna, ati fost sunati pentru verificarea bunei reputatii? daca da, ce acte vi s-au cerut? Si daca imi puteti da un sfat referitor la cautarea unei chirii? imi puteti da niste ziare unde m-as putea uita, sau un site ok? Va multumesc!

Recomandari de la locul de munca .

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)