avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Multumesc frumos tuturor pt.raspuns.
Pot sa trimit faxul pe nr afisat pe siteul SNG la contestatiile la barem 021.310.34.80?sau am mai gasit un nr de fax 0213103247 pe siteul CSM de la SNG,la "Date de Contact Aveti careva un nr. mai exact de fax la care sa pot trimite cererea pt restituirea dosarului?Ms anticipat!
Poti trimite pe fax la CSM cererea, dar in prealabil suna la SNG sa vezi daca dosarul mai e la ei sau a fost trimis la CSM.
selena_lu a scris:

Poti trimite pe fax la CSM cererea, dar in prealabil suna la SNG sa vezi daca dosarul mai e la ei sau a fost trimis la CSM.

Ms. f. pt sfat. Am sunat acum la SNG si mi-au dat doua nr. de fax de la CSM,pt ca acolo se afla dosarele.Daca cineva are nevoie de nr de fax pt a-si recupera dosarele ,vi le scriu aici :0213116942 sau 0213116943

ma intreb de ce nu exista o tematica sau ceva si pt probele practice,asa avem si noi habar cam ce ne asteapta,fiindca am vazut ca sunt respinsi si la proba asta.
este cineva dispus sa ne spuna si noua cam ce se cere la proba practica?
multumesc!
Salutare!
In principiu trebuie sa stii sa folosesti word-ul, te poti uita deasemenea cum se face un grafic sau tabele, s-a mai dat si asa ceva, trebuie sa ai o oarece viteza de tehnoredactare pt. ca e posibil sa dai un text dupa dictare, deci in contratimp. Trebuie sa stii cum sa salvezi un fisier pe o anumita cale data, precum si listarea respectivului fisier. Cam asta se da, vorbesc din experienta proprie si a fostilor colegi.
Succes!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)