Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
babypissi a scris:
mariaad a scris:
Buna dimineata.As vrea sa ma apuc si eu de invatat pt.examenul de anul viitor ,sunt suficiente codurile,imi puteti recomanda niste tratate,si as vrea sa stiu pe ce baza dupa inscriere poate fi respins dosarul ,daca se tine cont de media anilor/media la ex.de licenta(am media cam micuta la anii de studiu-nu stiu daca imi va fi primit dosarul din aceasta cauza),si la ce se refera buna reputatie.Multumesc anticipat.
Buna...Sunt suficiente codurile..nu ai nevoie de tratate......din pacate la anul e posibil sa intre in vigoare noile coduri de procedura civila si penala....si daca intra inainte de afisarea tematicii....o sa fie necesare acelea..si problema este ca se vor schimba radical....si ai sansa sa inveti ceva acum si la anul sa nu mai fie valabil.....
Dosarul se poate respinge daca nu indeplinesti una din conditiile din regulament:a) au cetatenie romana, domiciliul in Romania si capacitate deplina de exercitiu;
b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal si se bucura de o buna reputatie;
c) cunosc limba romana;
d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea functiei;
e) au studii superioare juridice.
Si nu se tine cont de media anilor sau de la licenta.
Multumesc mult pt.raspuns,oricum voiam sa ma apuc anul viitor de invatat,deocamdata fetita mea inca este prea mica ,si demaine ma si intorc la muncaX-(,dar as vrea sa imi fac o idee de pe ce tb.sa invat.Ai idee cam pe cand se preconizeaza sa intre noile coduri in vigoare?
Mult spor la toata lumea si cu siguranta ,voi intra mai des de acum pe aici.
Sunt unul dintr nefericitii candidati ,care nu au fost printre cei 120 norocosi candidati admisi la SNG si as dori sa particip la concursul pt ocuparea locurilor vacante pt. grefieri, scoase la concurs de Curtea de Apel Buc. .Intrebarea mea este ,daca as putea sa-mi recuperez dosarul cu toate actele depuse atunci ,ma refer la cazier judiciar,fiscal,copii,poze s. a. m .d.ca sa-mi foloseasca aici, la inscriere la Curtea de Apel?Unde trebuie sa merg sa-mi iau dosarul?In caz ca imi pot lua inapoi acest dosar ,oare mai sunt valabile unele acte cum ar fi:cazierul judiciar,cazierul fiscal,adeverinta de la medicul de familie?Aceste acte de care vorbesc aici ,sunt obtiunute cam in jurul datei de 15 iulie 2012,iar dosarul pt inscriere la Curtea de apel ar trebui sa-l depun pana cel tarziu 12.10 .2012.