Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna dimineata.As vrea sa ma apuc si eu de invatat pt.examenul de anul viitor ,sunt suficiente codurile,imi puteti recomanda niste tratate,si as vrea sa stiu pe ce baza dupa inscriere poate fi respins dosarul ,daca se tine cont de media anilor/media la ex.de licenta(am media cam micuta la anii de studiu-nu stiu daca imi va fi primit dosarul din aceasta cauza),si la ce se refera buna reputatie.Multumesc anticipat.
mariaad a scris:
Buna dimineata.As vrea sa ma apuc si eu de invatat pt.examenul de anul viitor ,sunt suficiente codurile,imi puteti recomanda niste tratate,si as vrea sa stiu pe ce baza dupa inscriere poate fi respins dosarul ,daca se tine cont de media anilor/media la ex.de licenta(am media cam micuta la anii de studiu-nu stiu daca imi va fi primit dosarul din aceasta cauza),si la ce se refera buna reputatie.Multumesc anticipat.
Buna...Sunt suficiente codurile..nu ai nevoie de tratate......din pacate la anul e posibil sa intre in vigoare noile coduri de procedura civila si penala....si daca intra inainte de afisarea tematicii....o sa fie necesare acelea..si problema este ca se vor schimba radical....si ai sansa sa inveti ceva acum si la anul sa nu mai fie valabil.....
Dosarul se poate respinge daca nu indeplinesti una din conditiile din regulament:a) au cetatenie romana, domiciliul in Romania si capacitate deplina de exercitiu;
b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal si se bucura de o buna reputatie;
c) cunosc limba romana;
d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea functiei;
e) au studii superioare juridice.
Si nu se tine cont de media anilor sau de la licenta.