avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit !

Condamnarea lui Bota este prima condamnare definitiva administrata pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat unui avocat din noile structuri infiintate incepand cu anul 2003 .

Cu siguranta un RIL va clarifica situatia !

Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 14:45, 24 Ianuarie 2013
O singura mentiune as avea

Traducatorul se numeste ”Google translate” ,iar legea 51/1995 reglementeaza o singura profesie juridica, cea de avocat.
OK. Gestul, respectiv sinceritatea, merita remarcate.

Scuzele mele.

Solicitam a se respecta prevederile art.6 pct.1 al Convenţiei Europene pentru apărarea Drepturilor Omului, care prevede ca o cauză să fie examinată în mod echitabil, trebuie înţeleasă în sensul de a se asigura respectarea principiilor fundamentale ale oricărui proces şi anume principiul IMPARTIALITATII şi principiul LEGALITATII, ambele asigurând egalitatea deplină a părţilor . Legalitatea semnifică înfăptuirea justiţiei în numele legii şi supunerea acestora numai în faţa LEGII SI NU NOTORIETATII !
Curtea de Apel Alba Iulia a admis in principiu contestatia in anulare impotriva sentintei de condamnare a avocatului Pompiliu Bota, pentru practicarea ilegala a profesiei de avocat. Bota a cerut achitarea pentru existenta autoritatii de lucru judecat si pentru interventia prescriptiei.
:) Asteptam de ieri sa vii cu vestea. Te-am lasat sa o pui tu aici. Era normal sa fie asa.
Cei deja intrati acolo, ati scapat. Doar cei intrati dupa ultima modificare a legii 51 in baroul Bota vor avea reale probleme.

Alte discuții în legătură

Decizia cedo marin si gheorghe radulescu Clodni Clodni Exista o traducere in lba. romana a acestei decizii CEDO? Multumesc (vezi toată discuția)
Liberare conditionata cristina04 cristina04 daca a primit 3 ani cu executare cum se calculeaza cat face din 3 ani si care sunt conditiile eliberarii conditionate in franta?cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Am dreptul sa intocmesc dosarul pentru cedo? acsa88 acsa88 Doresc sa-mi spuneti daca avand Decizia definitiva a Curtii de Apel (in urma unui recurs cu privire la un litigiu de munca) am dreptul sa intocmesc dosarul ... (vezi toată discuția)