avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca fara forme si neplata salariilor restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca fara forme si neplata salariilor restante

Am lucrat ca agent paza la o firma 3 luni dar nu am stiut ca nu am contract cand am cerut o adeverinta au evitat raspunsul am hotarat sa demisionez si de atunci nu am mai primit banii pe cele 3 luni .am facut sesizari la itm dar fara rezultat mentionez ca in situatia mea[fara forme]maisunt 3 colegi .Ce pot face sa-mi recuperez banii?:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 23 August 2012
am intrbat in ce situatie pot oierde si plati cheltuieli de judecata .imi poate raspunde cineva va rog.
Numai in cazul in care cererea dvs de chemare in judecata va fi respinsa de catre instanta de judecata , atunci veti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata efectuate de partea adversa....
aica mai pe intelesul meu? nu ma pricep la termeni juridici
Altfel spus, daca pierdeti litigiu veti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata efectuate de catre cei cu care v-ati judecat.
este posibil sa pierd chiar daca am dovezi ca am lucrat fara sa primesc banii?atunci unde e dreptatea?

Alte discuții în legătură

Contract de munca viviciorita viviciorita Buna ziua, Lucrez la o firma privata de patru luni.Pana in prezent nu am primit nici un exemplar al contractului de munca vizat de ITM,desi mi s-a spus ca o ... (vezi toată discuția)
Salariu de incasat, contract si adeverinta de vechime hera2001 hera2001 Buna ziua, Sotul meu a lucrat la o firma 3 luni, a semnat un contract dar el nu a primit nici un exemplar,(in contract era trecut salariul de 1000 brut si ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm nesemnat de angajat danstefanescu danstefanescu Buna ziua , Sunt din Craiova si din anul 2011 lucrez pentru o firma din Cluj . Pe 15.02.2013 am primit o notificare prin care mi se acorda 20 zile preaviz ... (vezi toată discuția)