Am lucrat ca agent paza la o firma 3 luni dar nu am stiut ca nu am contract cand am cerut o adeverinta au evitat raspunsul am hotarat sa demisionez si de atunci nu am mai primit banii pe cele 3 luni .am facut sesizari la itm dar fara rezultat mentionez ca in situatia mea[fara forme]maisunt 3 colegi .Ce pot face sa-mi recuperez banii?:((
cererea o depuneti la registratura angajatorului si pe exemplarul dvs solicitati sa vi se dea numar de inregistrare sau trimiteti cererea prin posta cu confirmare de primire si continut declarat. Astfel dovediti ca ati solicitat in scris si ce anume ati solicitat angajatorului.
Intr-adevar, asa este ... articolul respectiv mentioneaza ca la solicitarea scrisa a dvs angajatorul este obligat sa va elibereze documentele solicitate ..
Dovada se poate face cu copia solicitarii inregistrate la angjator sau cu confirmarea de primire - in cazul in care solicitarea este trimisa prin posta.
daca nu deranjez cum trebuie sa formulez cererea catre angajator i ce ineamna scrisoare cu continut declarat ?asa spun la ghiseul postal?si o ultima intrebare ;daca nu primesc raspuns ce fac?
Subsemnatul ..... , domiciliat in ................., angajat /fost angajat al S.C ,,,,,, in functia de ...... va rog respectuos a-mi elibera urmatoarele documente : ........, potrivit art.8 alin.3 din HG nr.500/2011 si art.34 alin.5 C.mun.
data ........ semnatura .....
Daca in termen de 15 zile de la data primirii cererii dvs nu va sunt inmanate documentele respective, atunci va puteti adresa ITM-ului.
Contract de munca
viviciorita
Buna ziua,
Lucrez la o firma privata de patru luni.Pana in prezent nu am primit nici un exemplar al contractului de munca vizat de ITM,desi mi s-a spus ca o ... (vezi toată discuția)