avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca fara forme si neplata salariilor restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca fara forme si neplata salariilor restante

Am lucrat ca agent paza la o firma 3 luni dar nu am stiut ca nu am contract cand am cerut o adeverinta au evitat raspunsul am hotarat sa demisionez si de atunci nu am mai primit banii pe cele 3 luni .am facut sesizari la itm dar fara rezultat mentionez ca in situatia mea[fara forme]maisunt 3 colegi .Ce pot face sa-mi recuperez banii?:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 23 August 2012
Aceasta se face la posta ...cand depuneti scrisoarea pentru a fi trimisa angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca viviciorita viviciorita Buna ziua, Lucrez la o firma privata de patru luni.Pana in prezent nu am primit nici un exemplar al contractului de munca vizat de ITM,desi mi s-a spus ca o ... (vezi toată discuția)
Salariu de incasat, contract si adeverinta de vechime hera2001 hera2001 Buna ziua, Sotul meu a lucrat la o firma 3 luni, a semnat un contract dar el nu a primit nici un exemplar,(in contract era trecut salariul de 1000 brut si ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm nesemnat de angajat danstefanescu danstefanescu Buna ziua , Sunt din Craiova si din anul 2011 lucrez pentru o firma din Cluj . Pe 15.02.2013 am primit o notificare prin care mi se acorda 20 zile preaviz ... (vezi toată discuția)