avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
lila72 a scris:

adriana009 a scris:

lila72 a scris:

Îmi poate spune şi mie cineva care sunt articolele modificate din Codul de procedură penală?
Pentru SNG vom învăţa după modificările acestea?

sunt cateva art. modificate prin legea 2/2013 si da trebuie sa invatam dupa modificari, nu stiu sa ti le enumar exact, dar le poti gasi pe net
[ link extern ] /

Mulţumesc mult.

Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la acest aspect!Eu nu am stiut nimic de articolele modificate .De ce oare am avea de invatat aceste modificari din moment ce nu a intrat inca in vigoare noul cod?Si de ce nu s-a specificat la bibliografie faptul ca avem de invatat aceasta lege?De unde stiti cu siguranta ca avem de invatat si aceste modificari?
Si cu riscul de a parea stupida intrebarea mea,s-a schimbat denumirea Inaltei Curti de casatie si justitie?Pentru ca vad in articolele modificate denumirea de Curtea Suprema de justitie,iar in alte articole(tot in cele modificate) se foloseste tot denumirea de "Inalta curte de casatie si justitie".Va multumesc frumos!
Deci sa concluzionez scurt si la obiect.
In legislatia aferenta tematicii pentru examen, noi trebuie sa avem materialele de studiu la zi, adica avem ca data de referinta 1 iulie 2013. Ne intereseaza doar modificarile care au legatura cu materialul pentru tematica, daca exista evident, daca nu ar fi foarte bine foarte bine; cu privire la CPP unica modificare din acest an a fost in februarie avand legatura cu intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila.
Cel mai simplu este sa achizitionezi un cod cu modificarile la zi si astfel nu mai verifici de modificarile au afectat sau nu materia de invatat; cat despre O.J. aici da, trebuie cautat neexistand publicatii.
Legile la Organizare le are cineva actualizate 2013, va rog vreau si eu sa le primesc pe email roomyy2000@yahoo.com Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
oanamara, utilizator
Stie cineva daca este o problema faptul ca eu locuiesc in alt judet si depun dosarul la tribunalul Bucuresti,ar fi un motiv de respingere a dosarului?
anditaru a scris:

Stie cineva daca este o problema faptul ca eu locuiesc in alt judet si depun dosarul la tribunalul Bucuresti,ar fi un motiv de respingere a dosarului?

Conform anunţului afisat pe site "înscrierea candidaţilor la concurs se va face la tribunalele în a căror rază teritorială domiciliază candidaţii". Pentru a obţine o informaţie mai sigură, părerea mea este să suni la SNG, să întrebi.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)