avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
anditaru a scris:

Stie cineva daca este o problema faptul ca eu locuiesc in alt judet si depun dosarul la tribunalul Bucuresti,ar fi un motiv de respingere a dosarului?

Impropriu spus, nu se respinge dosarul pentru asa ceva. Doar ca nu il ti-l va primi si te va trimite sa il depui la tribunalul ce are competenta in raza domiciliului tau.
Cel mai simplu este sa mergi tu acolo sau sa mearga altcineva, acum nu stiu de trebuie sau nu delegatie, dar nu poti depune dosarul decat la tribunalul de care apartii teritorial sa ma exprim astfel.
Am si eu o mare problema.Am luat licenta acum o saptamana si universitatea nu mi-a eliberat inca adeverinta care tine loc diplomei de licenta.Imi este foarte teama de faptul ca nu o voi obtine pana pe 22.Intrebarea mea este,pentru cei care au mai multe cunostinte cu privire la sng:exista vreo posibilitate sa ma pot inscrie dupa expirarea termenului(22),in cazul in care dovedesc ca nu mi-a fost eliberata adeverinta si ca m-am aflat in imposibilitatea de a ma inscrie?eu presupun ca nu este posibil,dar m-am gandit sa intreb si aici sperand ca exista o sansa cat de mica deoarece m-am pregatit de foarte mult timp pt acest examen si mi-am pus toate sperantele in el!Va mltumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
Lavinia_Ioa, utilizator
Buna tuturor,
A sustinut cineva pana acum concurs de grefier cu studii superioare juridice la Curtea de Apel Ploiesti?
As vrea si eu sa aflu in ce au constat in anii trecuti proba practica si cea scrisa. Nu am gasit nicaieri subiectele date sau baremele de corectare.
Va multumesc anticipat si mult succes tuturor celor care invata pentru urmatoarele concursuri !
Salutare tuturor celor de pe forum! Ar putea sa imi trimita si mie careva legile actualizate la organizare? adresa mea: birsan.ancadumitrita@yahoo.com Va multumesc.
Stie cineva unde se va sustine examenul anul asta (sector, universitate)?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)