avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l

514.
D-le Danilet, va rugam din suflet daca puteti sa va interesati si sa ii rugati pe cei in masura sa ne dea un raspuns cu privire la tematica pentru SNG din septembrie 2013, intrucat s-a schimbat Codul de procedura civila si implicit Legile de organizare judiciara. Este totusi un volum mare de studiat si cei care vor sa reusesca trebuie sa studieze temeinic. Suntem foarte confuzi, nu stim ce sa invatam, iar afisarea tematicii se va face tarziu prin luna iulie. Eu am ratat anul trecut concursul la SNG, iar anul acesta nu vreau sa il mai ratez sub nici o forma. Va rog sa ne dati un raspuns sa stim si noi, sa ne pregatim! Va multumesc.

Comentariu prin Alina — 15/02/2013 @ 2:54 PM | Răspunde

Nu stiu ce inseamna `modificare implicita a Legilor de organizare judiciara` – va asigur ca asa ceva nu poate avea loc.
Cat priveste tematica pt SNG si INM cu privire la noile coduri, inca nu s-a stabilit nimic oficial. Ma voi interesa si va anunt.

Comentariu prin Cristi D — 16/02/2013 @ 6:34 PM | Răspunde

Sa speram ca ne va anunta si dl Danilet,din timp....:)
Din cauza emotiilor l-ai intrebat despre modificarea legilor care evident nu se vor schimba,despre modificarea si completarea regulamentelor tyrebuia sa intrebi,sa speram ca iti va raspunde in timp util despre tematica,sigur aceasta va fi schimbata fata de cea de anul trecut.Noul cod de proc. civ.are 1130 de art.deci cu aproximativ 400 de art.in plus fata de vechiul cod,acum sa speram ca nu toate art. in plus vor face parte din tematica noastra.
anditaru a scris:

Din cauza emotiilor l-ai intrebat despre modificarea legilor care evident nu se vor schimba,despre modificarea si completarea regulamentelor tyrebuia sa intrebi,sa speram ca iti va raspunde in timp util despre tematica,sigur aceasta va fi schimbata fata de cea de anul trecut.Noul cod de proc. civ.are 1130 de art.deci cu aproximativ 400 de art.in plus fata de vechiul cod,acum sa speram ca nu toate art. in plus vor face parte din tematica noastra.

asta chiar o sa fie o problema,D-zeu cu mila, vom vedea ce ne asteapta:(
anditaru a scris:

Nu am intrebat eu,ci alt participant la discutie,eu doar am copiat raspunsul cu intentia de a sublinia faptul ca e posibil sa ne anunte din timp dl Danilet si despre discutiile oficiale la nivelul SNG....
De 3 zile site-ul SNG nu functioneaza. Intampinati si voi problema asta?
Cat despre dl Danilet..e foarte posibil sa paraseasca CSM cat de curand avand in vedere ca s-a cerut revocarea lui.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
DahliaNoir, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)