avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
mary_pitty a scris:

Ati vazut tematica de la ultimul concurs anuntat pe SNG?Se da din noul cod de procedura civila.Daca il au ei......cu siguranta o sa.l avem si noi pentru admitere SNG.

Unde putem vedea tematica?
Anunt privind ocuparea unor posturi vacante de grefieri din cadrul Curtii de Apel Pitesti
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
mary_pitty, utilizator
Si la Suceaca este concurs direct pe post pt grefieri arhivari..si tot noul cod se cere. Eu ma gandeam ca o sa fie mai multe locuri la SNG..ca se stabilise ca noul cadru procedural presupune suplimentarea resurselor umane. Vad totusi ca se tot scot posturi direct la instanta.
@DahliaNoir
la fel ca tine gândeam și eu. Până într-o zi când am citit (nu rețin cu exactitate unde -în orice caz pe un pdf. conținând ordinea de zi a unei ședințe a plenului CSM-, din păcate mi-e imposibil să "dau link") că un nr. de 189 de posturi sunt "alocate" încadrării directe la nivel de C.A. Deci, e posibil ca-n toamnă (sau când se va desfășura concursul de admitere la SNG) să ne trezim candidați pe cele cca. 60 de locuri ce rămân după ce scazi din nr. inițial anunțat ca fiind necesar la nivel de instanțe/parchete (250) cele 189 de care-ți ziceam mai sus. Lol. We'll see ..
ASBO a scris:

@DahliaNoir
la fel ca tine gândeam și eu. Până într-o zi când am citit (nu rețin cu exactitate unde -în orice caz pe un pdf. conținând ordinea de zi a unei ședințe a plenului CSM-, din păcate mi-e imposibil să "dau link") că un nr. de 189 de posturi sunt "alocate" încadrării directe la nivel de C.A. Deci, e posibil ca-n toamnă (sau când se va desfășura concursul de admitere la SNG) să ne trezim candidați pe cele cca. 60 de locuri ce rămân după ce scazi din nr. inițial anunțat ca fiind necesar la nivel de instanțe/parchete (250) cele 189 de care-ți ziceam mai sus. Lol. We'll see ..

Asa este....iar din aceste 189 de posturi sunt mai putin de jumatate alocate celor cu studii juridice superioare.Din cate am inteles eu,vor fi distribuite 50 de locuri prin SNG(sumandu.se la nr de locuri pe care le scoate SNG.ul anual).

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)