avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
RobertMM a scris:

Cum stati cu invatatul ?! eu am terminat cu pp partea generala :) .......!

Și eu tot cam în "stadiul" ăsta sunt. De luni trec la partea specială. Am terminat, la OJ, și 304 + 567'le..
Ca "metodă", vezi ce ziceam aici >> www.avocatnet.ro/content/for... )

Cand te-ai apucat?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
ASBO, utilizator
Salutare tuturor, as vrea sa va lamuresc in legatura cu speta data anul trecut la examenul de admitere la SNG, as vrea sa intelegeti in primul rand ca pentru a reprezenta o persoana in proces trebuie sa existe o procura de reprezentare or. in speta data nu rezulta ca sotia ar avea o asemenea procura, deci nu are calitatea de reprezentant. Asadar procedura de citare este nelegala deoarece neexistand dovada calitatii de reprezentant a partii civile de catre sot/sotie, este clar ca nu este indeplinita procedura de citare. art.179 Cpp. rap la art 291 alin 3 Cpp. Asadar sotia/sotul a primit citatia nu in calitate de reprezentant al partii civile ci ca persoana care in mod obisnuit locuieste cu partea civila.
Sper sa fi reusit sa va lamuresc.
Spor la invatat va doresc, si de asemenea mult succes!
O zi frumoasa!
deci, eu tot nu sunt lamurita, am urmat facultatea de stiinte economice eu acum am dreptul sa dau la SNG pt a face un an sau nu am dreptul si trebuie sa dau la incadrari directe la CA de care apartin. va rog lamuriti-ma

Și eu tot cam în "stadiul" ăsta sunt. De luni trec la partea specială. Am terminat, la OJ, și 304 + 567'le..

pe 20 ianuarie :)...........am inceputut cu cititul ...dar serios m am apucat de la 1 feb ..si mi am propus sa invat cam 6 ore pe zi .....pana acum ma descurc bine, cam multa informatie dar este ok ....imi fac griji cu noul ncpc ....acolo sper sa ma descurc ! la OJ nici nu am materia ...asta o sa o las pe ultima luna !! in legatura cu cpp ai retinut fiecare articol ? ai dat si anul trecut ?
Nu chiar. Unele (cele "scurte") reușesc să le .. reproduc integral. La cele cu multe subpuncte rețin "despre ce e vorba" și cam atât. Nici timp suficient nu am să aloc .. în weekenduri ce mai "recuperez".
Și da, am dat și anul trecut.. dar am fost așa "pregatit" încât practic acum am reluat studiul de la (foarte aproape de) 0.
Btw, Robert, suntem "minoritari" pe aici :))
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
ASBO, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)