Nu chiar. Unele (cele \"scurte\") reușesc să le .. reproduc integral. La cele cu multe subpuncte rețin \"despre ce e vorba\" și cam atât. Nici timp suficient nu am să aloc .. în weekenduri ce mai \"recuperez\".
Și da, am dat și anul trecut.. dar am fost așa \"pregatit\" încât practic acum am reluat studiul de la (foarte aproape de) 0.
Btw, Robert, suntem \"minoritari\" pe aici :))
deci, eu tot nu sunt lamurita, am urmat facultatea de stiinte economice eu acum am dreptul sa dau la SNG pt a face un an sau nu am dreptul si trebuie sa dau la incadrari directe la CA de care apartin. va rog lamuriti-ma
ASBO a scris:
Nu chiar. Unele (cele \"scurte\") reușesc să le .. reproduc integral. La cele cu multe subpuncte rețin \"despre ce e vorba\" și cam atât. Nici timp suficient nu am să aloc .. în weekenduri ce mai \"recuperez\".
Și da, am dat și anul trecut.. dar am fost așa \"pregatit\" încât practic acum am reluat studiul de la (foarte aproape de) 0.
Eu din cate am inteles ...trebuie invatate integral articolele cu toate subpunctele ! sa tocesti la ele pana le retii exact ca in carte ....acest lucru mie mi se pare pura fictiune :)) ! dar o sa ma straduiesc poate poate ! timp suficient este dorinta de invatat sa existe ... !:rtfm:
Spor la invatat !
RobertMM a scris:
ASBO a scris:
Eu din cate am inteles ...trebuie invatate integral articolele cu toate subpunctele ! sa tocesti la ele pana le retii exact ca in carte ....acest lucru mie mi se pare pura fictiune :)) ! dar o sa ma straduiesc poate poate ! timp suficient este dorinta de invatat sa existe ... !:rtfm:
Spor la invatat !
eu am dat si anul trecut la procedura civila nu am scris exact ca in articol am scris cu cuvintele mele am luat 9.05 pacat ca la procedura penala am incurcat subiectul 1 cu 3 emotiile isi spun cuvantul asa ca cel mai mult conteaza cum te simti in ziua respectiva eu ma apuc din nou de luni de invatat pt ca nu mai muncesc si o sa am timp