avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Maryus_fzr a scris:

Te rog sa ma primesti si pe mine in acest grup de pe facebook ADMITERESNG :) MULTUMESC MULT
[/quot
si eu vreau:D.],numai ca nu gasesc ........
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
mariaad, utilizator
anul acesta o sa dau si eu pt p-rima data la SNGsi azi am vb cu verisoara mea care a luat exam in sept si acum face SNG si-mi zicea ca aproape sigur se va da dupa NOUL CPC pt ca ei au ifacut scoala dupa vechiul cod ,dar o sa aiba sedinte de explicare a noului cod.IN ceea ce priveste org jud cred ca sunt modif ,dar cum aflu sigur,pt ca astept informatia,o sa va spun exact
Părerea mea este să nu te duci la Suceava. Am fost la un concurs în ianuarie 2013 şi a fost mafie pe faţă. Au adunat nota de la proba de calculator cu nota de la proba de cunoştinşte juridice. Escrocherie pe faţă. Unde-ai mai pomenit să aduni nota de la o probă eliminatorie care trebuia să fie punctată cu admis sau respins, plus că trebuia să faci la proba de calculator de minim 7.
salut.
ne poti spune si noua la ce instanta ai fost la concurs ?
daca ai participat pentru studii medii, a fost totul pe corecte...sa zic asa. la studii superioare e cu admis/respins.
Salut . Am speficat mai sus că am participat la un post de grefier din raza Curţii de Apel Suceava în ianuarie.Dă-mi voie să te contrazic cu privire la afirmaţia pe care ai făcut-o că la posturile cu studii superioare proba de calculator se notează cu admis/respins; un mic exemplu în acest sens- şi mai sunt şi altele- este concursul pt. posturi de grefier la CA IAªI din martie 2013. Acolo spefică clar că, proba de calculator se notează cu admis/respins, ia posturile sunt pt. grefieri cu studii medii.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)