avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Amicul meu care a participat la proba scrisa a scris 7 pagini in aceste conditii, iar la un moment dat cand au inceput concurentii sa ceara coli, li s-a spus ca mai usor ca este buget de austeritate... buget de 25.500 lei pentru un singur examen, fara sala pentru un examen decent
Trebuie sunat CSM-ul despre cele întâmplate;luaţi atitudine
O situaţie asemănătoare cu cea de la CA Piteşti a fost şi la Bacău, la concursul din 23 februarie. Am plecat în masă de la proba practică. Tot aşa a fost proba practică, în aceeaşi zi cu proba scrisă, am aşteptat pe holurile alea de n-am mai putut până ne-au dat rezultatele... Nu înţeleg de ce atâta exigenţă la proba practică, poate e momentul cel mai prielnic pentru ei de a elimina, neexistând posibilitatea de a face contestaţie. După ce am învăţat de mi-au ieşit ochii, că au tematică, slavă Domnului, am plecat acasă pentru că am picat la proba practică. Iar acum... nici ăcar nu-mi mai foloseşte cine ştie ce, că între timp au introdus NCPC. Asta e... dragi prieteni...a ajuns proba practică să fie spaima concurenţilor. Oare să fie mai important să ai cunoştinţe de calculator decât cunoştinţe juridice? Mă întreb celor care participă la un concurs de IT-ist, ce Dumnezeu le-or da?
Sper sa nu fie valabil pentru toate Curtiile de Apel care organizeaza concursuri.
Oricum e ciudat si macar daca toate elementele pe care le cer la proba practica le folosesti si atunci cand lucrezi. Parca ai da examen la informatica.
si totusi intreb... daca o persoana la proba practica a facut tot sau poate nu tot, dar nu de picat, si e picata, desi sper sa nu se fi intamplat asta pana acum, cum poate demonstra contrariul daca nu are posibilitatea contestarii rezultatului?
M-am uitat pe baremul de corectare la CAPitesti si o intrebare la proc.civ a fost din afara tematicii :) sau :(

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)