Stirbat a scris:
Lila, stai liniştită, că tot ce ai învăţat, rămâne bun învăţat, chiar dacă a intrat în vigoare NCPC.Informaţiile din vechiul cod de procedură oricum îţi folosesc în activitatea juridică, de asta să fii sigură.Vechiul cod încă se aplică, şi se va aplica o bună perioadă de timp, pe de o parte, iar pe de altă parte, sunt multe din reglementările vechiului cod de procedură care sunt preluate de noul cod.
Mulţumesc foarte mult pentru încurajări. Am nevoie de ele, pentru că sunt într-o situaţie încât , parcă nu mai sper la nimic. Tot mă frământ şi mă gândesc, nu ştiu ce să fac, să încerc şi eu la SNG, mi-e teamă că acum e prea târziu ca să acopăr toată tematica, plus că e o concurenţă acerbă... BIne.... şi mă mai gândesc şi la faptul, că, în cazul în care printr-o minune aş intra, dacă la repartiţie te dă cine ştie pe unde, şi-ţi vezi familia o dată pe lună... e un pic aiurea... şi asta obligatoriu 5 ani, că am auzit că şi cu transferurile astea e destul de greu. Asta e.. cred că aprofundez prea mult, dar ce să fac, sunt Rac şi mă caracterizează asta....