avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Lila, stai liniştită, că tot ce ai învăţat, rămâne bun învăţat, chiar dacă a intrat în vigoare NCPC.Informaţiile din vechiul cod de procedură oricum îţi folosesc în activitatea juridică, de asta să fii sigură.Vechiul cod încă se aplică, şi se va aplica o bună perioadă de timp, pe de o parte, iar pe de altă parte, sunt multe din reglementările vechiului cod de procedură care sunt preluate de noul cod.
monia1977 a scris:

si totusi intreb... daca o persoana la proba practica a facut tot sau poate nu tot, dar nu de picat, si e picata, desi sper sa nu se fi intamplat asta pana acum, cum poate demonstra contrariul daca nu are posibilitatea contestarii rezultatului?
M-am uitat pe baremul de corectare la CAPitesti si o intrebare la proc.civ a fost din afara tematicii :) sau :(

Păi de asta la proba practică e cel mai uşor să pice concurenţii, pentru că ştiu că nu au nicio o posibilitate de contestaţie, drept pentru care te poţi gândi la una , la alta, ştiţi voi la ce mă refer. Cât priveşte proba scrisă, acolo poţi face contestaţie, numai că trebuie să te bazezi foarte tare pe motivele de contestaţie, că altfel o respinge.
Stirbat a scris:

Lila, stai liniştită, că tot ce ai învăţat, rămâne bun învăţat, chiar dacă a intrat în vigoare NCPC.Informaţiile din vechiul cod de procedură oricum îţi folosesc în activitatea juridică, de asta să fii sigură.Vechiul cod încă se aplică, şi se va aplica o bună perioadă de timp, pe de o parte, iar pe de altă parte, sunt multe din reglementările vechiului cod de procedură care sunt preluate de noul cod.

Mulţumesc foarte mult pentru încurajări. Am nevoie de ele, pentru că sunt într-o situaţie încât , parcă nu mai sper la nimic. Tot mă frământ şi mă gândesc, nu ştiu ce să fac, să încerc şi eu la SNG, mi-e teamă că acum e prea târziu ca să acopăr toată tematica, plus că e o concurenţă acerbă... BIne.... şi mă mai gândesc şi la faptul, că, în cazul în care printr-o minune aş intra, dacă la repartiţie te dă cine ştie pe unde, şi-ţi vezi familia o dată pe lună... e un pic aiurea... şi asta obligatoriu 5 ani, că am auzit că şi cu transferurile astea e destul de greu. Asta e.. cred că aprofundez prea mult, dar ce să fac, sunt Rac şi mă caracterizează asta....
Lila 72, timp este pentru invatat. Cunosc persoane care au invatat doar 2 luni inainte de examen si au luat printre primele la Sng anul trecut. Ai nevoie de vointa, de putere de concentrare si de putin noroc la examen. Mult spor!
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
blueyes09, utilizator
blueyes09 a scris:

Lila 72, timp este pentru invatat. Cunosc persoane care au invatat doar 2 luni inainte de examen si au luat printre primele la Sng anul trecut. Ai nevoie de vointa, de putere de concentrare si de putin noroc la examen. Mult spor!

mulţumesc mult

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)