De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Doi prieteni se intalnesc:
- Bravo ma, felicitari! Am vazut ca te-ai impacat cu nevasta-ta!
- Ba nu ne-am impacat, ce-ti veni?
- Dar v-am vazut ieri impreuna, spargeati lemne in curte!
- Eh, pe dracu…imparteam mobila!
Într-o zi un bătrân a luat un coș și s-a dus să culeagă niște fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat niște fetișcane care se scăldau. Fetele când l-au văzut au intrat repede în apă până la gât și au strigat la el:
- Nu ieșim din apă până nu pleci, boșorog pervers!
- Stați liniștite, zice bătrânul, nu sunt aici ca să vă văd dezbrăcate. Am venit doar să dau de mâncare la crocodili.
Morala: Indiferent de vârstă, când vine vorba de femei dezbrăcate, bărbații se orientează rapid!
Iubitule, peisajul asta este superb. Pur si simplu mă lasă mută!
- Perfect! Atunci aici punem cortul!
Părinţii îl trimit pe Bulă la măcelărie să cumpere carne. Bulă se întoarce cu mâna goală.
- N-am cumpărat, zice el, fiindcă nu vând ăia decât carne de cal.
- Cum aşa? întreabă părinţii miraţi.
- Păi am văzut, zice Bulă, că deasupra cârligelor de pe perete scrie: Cal. I, CAL. II, CAL. III...
- Aha, trage concluzia Bulă cel bătrân, au început, în sfârşit, s-o eticheteze, hoţii dracului!...
Făt Frumos îi zice calului:
- Bă, calule, stai aici pe loc, eu urc în turn la Ileana Cosânzeana, da' dacă vine zmeul, să sar drept pe tine şi să fugim.
Calul, ce să zică, asta-i misia lui ingrată..
Făt Frumos urcă, după un timp aud ciocănituri la uşă. Făt Frumos se azvârle pe fereastră, Ileana se aranjează, deschide, când colo, la uşă, calul.
- Băi, spune-i lu' Făt Frumos c-afară plouă, aşa că-l aştept aici.
La maternitate tatăl copilului se strâmba prin geam la bebeluşii noi sosiţi:
- Gulu-gulu, gulu-gulu… uite a zâmbit ! Nu-i aşa că-i adorabilă ?
- Dar copilul tău n-a zâmbit, spuse prietenul care îl însoţea.
- Eu vorbeam de sora medicală…
Dacă te însori o dată – e încercare, dacă te însori a doua oară – e greşeală, dacă te însori a treia oară – îţi meriţi soarta !
- În ultimul timp te văd foarte prost dispus. Ai probleme ?
- Am aflat că în curând voi fi tată.
- ªi ce e rău în asta ?
- Nevastă-mea nu a aflat încă.
Cum se numeste un barbat incatusat ?
- Unul in care poti avea incredere.
Ce vrea sa spuna un barbat care se agita prin pat fara sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare tandra ?
- Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma.
De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ?
- Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul.
De ce le plac barbatilor femeile istete ?
- Deoarece contrariile se atrag.
Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile ?
- Noi gatim - ei mananca;
- Noi curatam - ei fac mizerie;
- Noi lucram din greu - ei dau sfaturi si indicatii. :)
Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ?
- Isi suge burta de cate ori vede niste bikini.
Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ?
- Cumpara doua lazi de bere in loc de una.
De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ?
- De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec, asteapta ca intreaga lume sa se invarta in jurul sau.
Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ?
- Pot sa fac ceva mai mult.
Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ?
- Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama.
Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ?
- Asa cum zice nevasta mea ...B-)
De ce bancurile cu blonde sunt asa de tampite ?
- Numai asa pot fi intelese de barbati.
De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ?
- Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba.
De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ?
- Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe.
De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba artificiala ?
- Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca.
De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ?
- Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat.
De ce este nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ?
- Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna.
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)