avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce pot face (legal) daca vecinul de deasupra a taiat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce pot face (legal) daca vecinul de deasupra a taiat tevile de la caldura pe principiul "ïn casa mea fac ce vreau eu

vecinul de deasupra a taiat tevile de la caldura, dupa ce si-a instalat centrala, iar acuma cel de sub el trebuie sa suporte consecintele: calorifele nu i se incalzes, aerisirea lor nu o poate realiza.

cine si cum poate actiona impotriva vecinului de deasupra?
cel ce a taiat tevile merge pe principiul "casa mea e casa mea si fac ce vreau", si inca nu a reusit nimeni sa intre la el. plus ca are deja (cred) multe, multe dosare pe la politie, pentru diferite amenzi, etc, etc
multumesc
Cel mai recent răspuns: iozsi39 , utilizator 08:24, 25 Noiembrie 2009
ynocentta a scris:

Ptr felix ,respectam opiniile ,dar singur precizati "cel mai probabil",deci expuneti una dintre posibilitati
doamna ynocenta ... daca am facut o astfel de afirmatie, nu am facut-o inutil. este o supozitie datorata faptului ca nu am fost la fata locului sa observ exact situatia reala. ce-ati fi vrut sa spun ? ca sigur este asa cum am scris mai devreme ? sint convins ca situatia se prezinta asa cum am descris eu mai sus, dar numai cei care au vazut ce s-a petrecut in acel apartament o pot sau nu confirma.
este ca si as spune "cel mai probabil dvs tastati la calculator imbracata decent", excluzind faptul ca tastati la calculator imbracata la "costumul evei"
incet incet incepeti sa luati locul lui proprietaru ... acela de gica contra. din pacate :(
spun asta deoarece intr-o [postare anterioara ati scris
"Userul adriantot nu accepta opinii distincte fata de ale sale. Totusi in situatia in care sustine aspecte care nu au suport profesional,eventual tehnic "

dar dvs nu faceti altceva decit sa demolati orice argument tehnic fara sa puneti nimic in loc ... o argumentatie referitoare la legislatie, la partea tehnica, la partea logica, etc. asadar, de acum voi avea aceeasi atitudine fata de dvs precum o am fata de proprietaru ... o sa ignor mesajele dvs. pentru ca nu sint niste mesaje constructive, ci destructive. din pacate :(
Ptr felix34
1-hotarati-va ori "faceti supozitii,ori sunt convins". daca dvs faceti supozitii,nu mai dati cu acuza ca se ia locul lu proprietaru ca deocamdata nu s-a ajuns la luat locul nimanui sau asta intentionati dvs?
2-am certitudinea ca nu am inaintat catre dvs solicitarea de autorizare in demolari
3-pentru a reveni la subiect,va rog precizati care este consecinta distrugerii unei tevi de alimentare,tur la un calorifer.Este 1 intrebare logica ,adresata cu responsabilitate,in stransa legatura cu tema.va multumesc.
Pai dl Felix a spus
. o sa ignor mesajele dvs. pentru ca nu sint niste mesaje constructive, ci destructive. din pacate

La intrebarea 3 incerc sa raspund cat mai exact preluamd o parte din intrebare:
"Consecinta distrugerii unei tevi de alimentare,tur la un calorifer" este nefunctionarea acelui calorifer.
Ptr adriantot.Multumiri pentru interventie.Intrebarea mea se refera concret la consecintele ce apar la nivelul agentului care tranziteaza instalatia generala alimentare agent termic ,in situatia in care ,la apartmentul de la ultimul etaj al condominiului se produce o avarie ,plezneste teava de alimentare .ce se intampla cu agentul termic aflat in instalatie?
ynocentta a scris:

,in situatia in care ,la apartmentul de la ultimul etaj al condominiului se produce o avarie ,plezneste teava de alimentare .ce se intampla cu agentul termic aflat in instalatie?

Agentul termin curge, iese prin crapatura tevii si inunda ultimul etaj, apoi penultimul....

Alte discuții în legătură

Taierea tevilor-parte comuna din apartament calistita calistita Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari. In cdrul asociatiei un proprietar, de la etajul 4/4, a facut debransare totala, taind si partile ... (vezi toată discuția)
Aerisire coloană încălzire FlorinL. FlorinL. Bună seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are și etaj tehnic deasupra apartamentului meu pe o suprafață de 40% (casa liftului, ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor doamna_marian doamna_marian buna ziua . va rog sa ma ajutati intr-o problema locuiesc la etajul 4 din 5 al unui bloc de proprietari, in apartamentul de deasupra mea nu locuieste ... (vezi toată discuția)