ynocentta a scris:
Ptr felix ,respectam opiniile ,dar singur precizati "cel mai probabil",deci expuneti una dintre posibilitati
doamna ynocenta ... daca am facut o astfel de afirmatie, nu am facut-o inutil. este o supozitie datorata faptului ca nu am fost la fata locului sa observ exact situatia reala. ce-ati fi vrut sa spun ? ca sigur este asa cum am scris mai devreme ? sint convins ca situatia se prezinta asa cum am descris eu mai sus, dar numai cei care au vazut ce s-a petrecut in acel apartament o pot sau nu confirma.
este ca si as spune "cel mai probabil dvs tastati la calculator imbracata decent", excluzind faptul ca tastati la calculator imbracata la "costumul evei"
incet incet incepeti sa luati locul lui proprietaru ... acela de gica contra. din pacate :(
spun asta deoarece intr-o [postare anterioara ati scris
"Userul adriantot nu accepta opinii distincte fata de ale sale. Totusi in situatia in care sustine aspecte care nu au suport profesional,eventual tehnic "
dar dvs nu faceti altceva decit sa demolati orice argument tehnic fara sa puneti nimic in loc ... o argumentatie referitoare la legislatie, la partea tehnica, la partea logica, etc. asadar, de acum voi avea aceeasi atitudine fata de dvs precum o am fata de proprietaru ... o sa ignor mesajele dvs. pentru ca nu sint niste mesaje constructive, ci destructive. din pacate :(