558ma a scris:
Ce carti ??? Nu aveti internetul si televizorul. :hammer:
Imi amintesit de ce a zis inspectorul fiscal cand mi-a venit in control, prima data, prin 2001-2002. Ce carti de specialitate? Codul civil si codul penal! Ce internet? La ce le va trebuie internet? Mentionez ca acest inspector, pe atunci era student la stiinte economice la Facultatea din Chisinau, probabil intre timp si-a terminat facultatea... :)
Eu am terminat liceul de informatica si aveam prea putin de "tocit" la scoala, imi place matematica, facem integrale, derivate si functii din placere in timpul liber.
Am dat la drept pentru ca imi placea foarte mult si imi place si acuma istoria. Mi se trage de la taica-meu care e profesor de istorie si care are o blibioteca impresionanta de carti "adevarate" de istorie: Titus Livius, Socrate, Herodot, Marc Aureliu, Stefan Pascu...
Dar si formatia realista m-a ajutat si ma ajuta in profesie. de exemplu, pentru a invata mai usor drepturile reale si modalitatile de dobandire ale acestora, mi-am facut scheme logice, ca la informatica. Penalul si procedura penala iarasi imi plac pentru ca sunt mai tehnice. Dar si civilul are farmecul lui, tocmai pentru posibilitatile mai vaste de "jonglare" cu cunostintele. Mai ales la succesiuni, trebuie sa stii matematica. :)