Curios, dar da. Un pix normal de plastic a crapat acest ecran. Monitorul nu are margine de plastic . Este doar ecranul. Parerea mea personala este ca prin astfel de actiuni doreste sa "scape" de angajatii buni care lucreaza corect si urmeaza intocmai procedurile. Angajatul are 9 ani vechime in companie si nu are antecedente, iar ea are doar 6 luni si doreste sa faca schimbari incompatibile/ radicale cu modul de lucru.
savysb a scris:
Mi-e putin greu daca nu aproape imposibil sa cred ca un pix poate produce daunele descrise de dvs, ceea ce ma face sa cred ca monitorul avea de dinainte urme de bruscare. Ori pixul e complet din metal si cantareste minim jumatate de kg. Sau prin laterala va referiti de fapt la ecra, intr-o parte? Pentru ca laterala inseamna rama, care e din plastic in cel mai rau caz si exista o margine de 2-3mm minim pana la display, in interior.
Din modul in care ati formulat intrebarea, denota ca directoarea doreste sa il sanctioneze nu doar mai aspru, ci sa scape de el. Sanctionarea in prima faza o sa atraga dupa sine presiuni in continuare, pana cand angajatul o sa cedeze si o sa produca distrugeri mai mari.