“Domne”, noi am schimbat contul la altă bancă, care nu percepe comisioane de încasare, de stat în cot pe ghișeul lor, de scărpinat după ceafă stând la coadă și altele, dacă nu ați observat că am zis mai sus!
Iar, dacă banca nu stă la colț, s-au inventat operațiunile online și pt Asociații, luarea extrasului și tot ce mai vreți, așa cum TOȚI furnizorii pe care îi aveți de plătit au conturi bancare și le puteți plăti în conturi dările!
Treziți-vă la realitate și updatați-vă ceva mai aproape de 2019, pt că orice se poate, cu condiția să mai și vrei!
Și se numește administrare defectuoasă această rea voința, când te pui contra vântului, că ai matale - administratorul și/sau președintele - acești doi Dumnezeu și Sf. Petru al blocatarilor, alte interese decât cele ale MEMBRILOR asociației! Iar, pt administrare defectuoasă se mai și răspunde în fața “fraierilor” care vă angajează, mandatează și chiar plătesc!
Lămurit?
ricadinas a scris:
von_wonderland si cu Latka
1 ia mergeti domne dumneavoastra si negociati si pe urma se ne raspundeti.
(de cand urmaresc forumul am retinut ca w_v_w_v crease pachetul Raiffeisen ca lucra acolo la IMM in centrala si cand au introdus comisionul de incasare 4 lei nici ea nu l-a putut negocia)
2 cum sa schimbe banca (cec) daca urmatoarea este la 5 km sau altceva nu exista in localitate?
Domne dumneavoastra ganditi inainte sa scrieti?
Ce tot o tineti cu articole care nu isi au rostul. Nu este specificat nicaieri in legea 196/2018 nimic de comisioaneasa ca nu mai pierdeti vremea cu articole.
Orice cheltuiala care e facuta pentru beneficiul tuturor este cheltuiala comuna deci faptul ca unul transfera de cate ori vrea ce legatura are?
Actiunea mea indviduala duce la un cost individual deci fiecare trebuie sa isi suporte comisionul propriu.
Ce articol sa citim domne nu vezi ca articolul este paralel cu discutia noastra.
Raspundeti aici dumneavoastra astia cu chitantierele si alte idei:
Sunt cenzor si am adoptat si noi metoda doar in banca sau la ghiseul bancii. Singurele optiuni erau Raiff si CEC. Locatarii in adunarea genearala au hotarat fara casierie proprie.
Ambele sunt la 4 km. Dar asa nu mai exista fraude nu mai sunt furturi pierderi de chitante.
De ce trebuie sa platesca unul care merge la ghiseu la banca 4km, sau unul ca mine care face 1 transfer pe luna catre contul asociatiei , comisioanele unuia care a transferat de 12 ori intr-o luna ca el este nervos pe asociatia de proprietari?????