avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Certificat forta majora
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Certificat forta majora

Certificat forta majora la ce foloseste? Amanare plati facturi utilitati, chirii, furnizori? Sau e doar inca o bucata de hartie?
Buna ziua,

Pentru amanarea de la plata utilităților și a chiriei aferente imobilului cu destinație de sediul social, conform prevederilor OUG 29/2020, este necesar certificatul de situație de urgenta nu a certificatului de situație de forța majora. In linkul atasat găsiți diferentele.

[ link extern ]

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contract inchiriere in pandemie H.noemi H.noemi Este legala facturarea contravalorii chiriilor pentru spatiile comerciale inchise din cauza ordonantelor? Facturile de chirii si utilitati ai fost emise pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare plata chirie amaliaschintee amaliaschintee Avand in vedere ca am o societate cu activitate suspendata in aceasta perioada (salon de frumusete), ce pot face sa imi suspend legal plata chiriei in aceasta ... (vezi toată discuția)
Amânare plata chirie srl teodorasirb2019 teodorasirb2019 Buna ziua! Îmi puteți spune dacă proprietarul unui spațiu are dreptul sa refuze certificatul stării de urgenta prin care se face dovada ca exista ... (vezi toată discuția)