avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu va contrazic pentru ca nu știu ce era cu acea molecula si nici nu sunt sigur ca venea din SUA.
Venea sigur din afara UE dar prof. Cercel isi punea mare baza in acea molecula despre care tot vorbea dar nu a precizat nimic exact în afara de faptul ca nu ajunge la.el si era foarte deranjat de acest lucru.

Este posibil.sa fie si foarte scump tratamentul lui Trump si de aceea sa tot fie in testari.
Sa îl faci cobai pe.presedintele SUA mie imi pare ceva foarte greu de crezut mai ales ca el nu ajunsese intr-o stare grava.
Ce stia Trump nu prea contează pentru ca nu el se trata de COVID-19 daca se infecta.
Cert este faptul ca nu ii plăcea sa poarte masca in spatiile inchise si altceva cred ca este incert.

Prof. Streinu Cercel a făcut vorbire ca a fost tratat si Trump cu ceea ce recomanda el în linkul de.mai sus postat de.mine.

Ce e cu acea molecula, care se afla in.stadiu experimental la acea vreme, mie chiar mi-a stârnit curiozitatea si chiar as fi curios sa aflu ce soarta a avut.
Nu am mai găsit nimic de atunci ceva despre respectiva molecula, dar, este si cam discret prof. STREINU CERCEL.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
Mai mult ca sigur era vorba de tratamentul cu anticorpi monoclonali. O fi stat prin vamă, până s-au lămurit lucrurile și o fi fost un lot experimental din SUA.

Acest tratament nu e chiar o noutate științifică, dar nu e aprobat pentru Covid-19. Donald Trump l-a luat (și) din motive electorale, să arate că un lider autoritar ca el trece repede prin boală. De fapt a avut nevoie de ceva de genul ăsta, pentru că era posibil să nu fi scăpat de Covid-19, sau să rămână cu probleme.

Nu e un tratament ieftin și are încă dileme științifice. SC o fi visând la asa ceva, dar deocamdată nu e pe piață.

Mai multe găsiți aici:
[ link extern ]

El.era sigur ca e bun inca din primavara.

Ce parere aveti despre lvermectina?

,,Medicamentul antiparazitar Ivermectină a început să fie folosit pentru tratamentul pacienților cu Covid-19. Este însă cu precădere recomandat pentru prevenirea îmbolnăvirii și spitalizării; poate fi folosit de către cei care intră în contact cu un bolnav Covid-19."

[ link extern ] /

Boris Johnson,premierul britanic ar trebui sa stie pentru ca iarasi e la izolare.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Căutați pe internet, găsiți că Ivermectina făcea "minuni" Covid-19 încă din aprilie. În 48 de ore :))

Este posibil sa aiba efect la cei care au tulpina de virus care duce diaree fara complicatii pulmonare.
Este cumva ca tratamentul cu paracetamol probabil...

Unii medici or fi obtinut ceva rezultate dar nu suficiente.

Iata si aici ceva cu modificarea in timp a tulpinii virusului doar ca nu ar fi asa in ziua de astazi.
Aceasta va avea implicatie in privinta vaccinului si a prelungirii periculozitatii in timp a noului coronavirus.
Virusul deja a suferit 20 de mutatii.

[ link extern ] /

,,A vorbi despre un virus care „ar putea fi redenumit, atât de mult s-a schimbat”, este absurd în ochii lui Étienne Simon-Lorière, deoarece „nu vedem astăzi o variantă a virusului care este excesiv de divergentă”. În orice caz, nu una care ar putea da naștere temerii că un vaccin ar fi ineficient. SARS-CoV-2 nu iese în evidență cu mutații anormale, departe de acest lucru.
Mutațiile sale vor necesita totuși modificări pe termen lung ale vaccinurilor? Este probabil, dar deocamdată nu. „Dacă se va dovedi vreodată că virusul va acumula suficiente mutații pentru a reduce capacitatea vaccinului, va fi făcută o actualizare a acestuia”, spune Étienne Simon-Lorière. „Acestea sunt lucruri posibile, o facem deja pentru gripă, de exemplu, dar estimăm că doar peste câțiva ani ne-am putea confrunta cu această problemă”.
În concluzie, este complet greșit să credem că mutațiile virusului vor face ineficiente vaccinurile dezvoltate împotriva Covid-19. Niciuna dintre mutațiile observate nu este suficient de semnificativă pentru a
pune în discuție eficacitatea vaccinurilor dezvoltate."
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)