avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Trebuie sa fie vorba de ceva care neutralizează virusul.
Aceasta ar fi logica.
Sa vedem insa daca va fi avizat in UE.

,,Avertisment OMS: COVID-19 a devenit un asasin în serie! La fiecare 17 secunde omoară o persoană | Evenimentul Zilei "

[ link extern ]

Prin urmare, cei care zic ca virusul nu ucide decat rar se afla in mare eroare.
Daca pandemia nu se va opri rapid cred ca se va depăși numarul.de decese cauzate de gripa spaniola.Gripa spaniola a ucis aproximativ 50 de milioane de oameni.

OMS recomanda deschiderea școlilor cand pana si SUA a ajuns la concluzia ca trebuie inchise școlile.

[ link extern ]

Singura varianta viabila ar fi taberele de elevi.
OMS probabil ca vrea ca oamenii sa poarte masti si in propria casa daca recomanda asa ceva.

Eu consider normala inchiderea școlilor fiind o masura corecta și încă de prin iulie sau august am considerat asa.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
Stimate @BX , ce pot sa spun ? Nu pot combate argumentele dvs. ( poate pentru ca nu exista? ) . Exact ce sustineti dvs. spuneam si eu , in piete , in aceasta perioada a anului nu sunt decat samsarii . Acestora nu le poti limita adaosul comercial pentru ca nu au asa ceva : cumpara marfa la ce pret pot si o vand la ce pret vor , fara acte , fara evidente , fara nimic . S-a incercat limitarea accesului lor in piete prin acele certificate de producator , doar ca primariile le elibereaza pe banda rulanta , fara nimic la baza . Pe de alta parte , nu apar nici marile lanturi de magazine , dar ei sunt - totusi - agenti economici cu o evidenta contabila ( chiar daca mai fac matrapazlacuri ) , platesc impozite ( chiar daca nu cat ar trebui ) , au angajati cu forme legale . Daca dvs. sunteti dintre cei care au inteles manevrele ocultei mondiale , faceti ceva in privinta asta ? Sau doar constatati ? dvs. , cei iluminati ? Doar sa enunti , eliptic , fara nici un argument , ca oracolele din antichitate , are vreun rost ? Aerele de superioritate , suficienta , va asigur , nu sunt argumente pertinente . D-le avocat , noul virus , daca se raspandeste , e tot ce ne lipseste , in rest le avem pe toate . Pozitia OMS nu-i de mirare , vedeti ce impardonabile greseli au facut si in privinta pandemiei . Multi au speculat ca evaluarea defectuoasa si intarzierea anuntului acesteia ar fi in stransa legatura cu legatura politica a conducerii OMS cu China , si e destul de credibila aceasta pozitie . E singura data cand am fost de acord cu Trump .
CHKa, utilizator
Nici eu nu am inteles ce a pazit OMS in decembrie 2019.
China nu avea cum sa ascundă gunoiul sub preș.

Partea curioasa este si aceea ca noul.coronavirus pare sa fi apărut în China in august 2019, iar în Italia in septembrie 2019 dar fără un impact efectiv in Italia.
Este posibil ca virusul sa fi evoluat si sa fi devenit mai agresiv dupa luna decembrie 2019.
Aveti aici mai multe pe aceasta tema:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Daca informația din link este corecta atunci lucrurile sunt si mai.curioase.
Cercetătorii italieni au stabilit ca noul coronavirus era deja în nordul Italiei, caz în care Italia nu mai avea șanse sa se apere in decembrie 2019 pentru ca virusul deja intrase la ei.

Ma intreb daca au fost si decese in Italia cauzate de infectia Sars-Cov-2 in lunile septembrie-noiembrie 2019 pentru ca virusul se transmitea si atunci dar...poate ca nu era atat de contagios si virulent.
Este posibil ca si in alte tari sa fi intrat deja dar sa nu se fi știut.

Daca China a avut probleme in august 2019 inca de atunci OMS trebuia sa se intereseze despre ce este vorba.
Daca ar fi procedat in acest fel , nu am mai fi avut pandemia de astazi.

As fi curios ce ar răspunde prof..Rafila la aceasta întrebare.
OMS avea dreptul de a trimite experti medicali in China.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

As fi curios ce ar răspunde prof..Rafila la aceasta întrebare.
OMS avea dreptul de a trimite experti medicali in China.

Rafila va raspunde exact ce face si acum, asteapta sa se cristalizeze o opinie pertinenta undeva in medii stiintifice credibile si apoi ne expune ideea ca si cum a "rumegat-o" de ceva luni.

OMS avea dreptul, dar avea vreun interes ?
Pai a fost intrebat prof. Rafila daca OMS a gresit , cu vreo 2-3 luni in urma , si a mermelit un raspuns in care nimeni nu a fost in eroare , si asta e , s-a intamplat . Ar fi de mare interes , si sper ca se va intampla , poate dupa ce se va mai potoli parjolul , o investigatie internationala . Pentru ca , daca au stiut si au ascuns , e o crima impotriva umanitatii .PS. Perfect de acord cu @latka . Si prof . Rafila , ca multi altii , stapaneste arta de a vorbi frumos , doct , fara a spune nimic ( daca imprejurarea o cere ) .
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)