Nu este vorba ca nu am crezut ci despre faptul ca un virus aparut in conditii foarte controversate care va genera o vaccinare periodica, creează o situatie care da naștere la foarte multe întrebări.
Stiti ca eu sunt de parere ca virusul ar fi putut fi ținut sub control daca guvernele lumii ar fi actionat la timp.
Traim intr-o vreme în care stiinta si pregătirea unor aparari are posibilitatea de a face foarte multe lucruri.
Nu ne aflam în antichitate cand o pandemie a distrus democrația ateniana, democrație care nu a mai putut fi restaurata ulterior pandemiei.
Aici nu este vorba numai de România care stim cu toții ca este luata prin surprindere si atunci cand ninge iarna.
Gripa nu a generat atata deranj mondial din 1918 cand a aparut gripa spaniola.
Sars-Cov-2 a aparut fix la 100 de ani de la gripa spaniola și se afirma ca undeva la 100 de ani apare o pandemie, conform studiilor științifice.
Parca prof. Streinu Cercel a făcut vorbire de curand de un tratament cu Tarimflu.
Si actorul Victor Rebenciuc a avut COVID-19 desi a respectat toate masurile de protecție.
Probabil ca nu a purtat masca N95 sau una de protectie puternica.
„Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port și nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obișnuit. Port masca și respect măsurile de securitate care s-au luat. Și cu toate acestea, am fost și eu infectat și am stat două săptămâni în carantină. Asta este boala, este un pericol. Nu știu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puțin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris și gata!”, a povestit Victor Rebengiuc."
[ link extern ]
Stiti ca va spuneam ca se infecteaza si cei care respecta măsurile de protectie daca nu au masca N95.
Si prefectul capitalei, Traian Berceanu, este infectat de cateva zile cu Sars-Cov-2. Oare nu a respectat masurile de protecție? (: