avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.


[ link extern ]


Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.


Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu mai cititi de pe site-uri obscure (reia "stirea" raspindita initial de stiripesurse)
Cum sa credeti in prostia asta, mai ales ca suna atat de idiot. Ce cercetare e aia in care DOAR un asimptomatic pozitiv e folosit ? Stiti ce e metoda stiintifica ? In prmul rind ati vazut vreun link catre originalul stirii ? Asa s-a nascut si legenda pe care o mesteca neincetat anti-vaccinistii cu autismul, dupa "celebrul" caz fraudulos al lui Andrew Wakefield.
Veridicitatea acestei stiri mi-a starnit dubiu pentru ca nu are logica conform logicii mele.
Eu sunt de parere ca tocmai de la asimptomatici a aparut explozia de infectari in Italia si periculozitatea sporita o reprezinta tocmai cei care nu stiu ca sunt bolnavi.
De aceea eu recomandam testarea intregii populatii din Romania sau macar la un membru din familie si toti din Bucuresti care este un oras foarte aglomerat.

In opinia mea, periculozitatea noului coronavirus o reprezinta transmisia prin asimptomatici si contagiozitatea extrem de ridicata conjugata cu o perioada foarte lunga de incubatie.de 14 zile sau 21 de zile.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In Israel au aparut din nou probleme se pare...
Deschiderea scolilor a dus la noi infectari.

[ link extern ]

Situatia este cu adevarat enervanta...
Noul coronavirus este ca o raie...in vechime...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
N-o luati in tragic, pina la urma cel mai bine e sa faci boala, dar societatea sa fie pregatita sa te ajute sa treci cit mai usor prin ea. Momentan nu am ajuns la situatia sa controlam noi virusul.
Ca sa va faceti o idee, cititi cit de "complicat" se pune problema asimptomaticilor (nu va uitati ca Rafila e cel care da "sfaturi", noroc de altii care studiaza detaliat fenomenul, cautind variante cit mai bune) :
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)