avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este riscant sa faci boala.Eu cred ca este recomandabil sa astepti un vaccin.
Medicul chinez care s-a infectat la inceputul pandemiei a murit dupa ce era aproape recuperat.Este vorba de unul din cei doi medici care au suferit modificari ale culorii pielii.

[ link extern ]

Doctorii Yi Fan și Hu Weifeng, ambii în vârstă de 42 de ani, au fost infectați cu Covid-19 pe 18 ianuarie și internați în spital.
Au fost conectați o lungă perioadă la aparate de tip ECMO, care substituie funcția inimii și pompează oxigen în sânge.

Medicul.decedat a fost afectat de COVID 19 in mod ireversibil se pare si nu avea decat 42 de ani.

Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
Vaccin nu o sa vedeți prea curând, poate la anul, dacă se va obține vreunul care sa treacă toate testele de siguranța. HIV e cunoscut din 1983, nu are vaccin, virusul hepatitei C la fel. Mai degrabă sperați la acel tratament disponibil ieftin și pe scară largă, ceva face posibilă o îmbolnăvire suportabila. Și lăsați-i pe chinezi, informațiile ce vin de la ei nu sunt de încredere.
In acest caz exista sanse sa gaseasca vaccin.Pare ruda buna cu HIV dar ii va veni de hac vaccinul.
Am vazut ca toti au zis asa.
Daca cei vindecati se pot reinfecta fara vaccin va fi un adevarat haos. Nu ai de unde sa sti daca a doua oara nu ar deceda cei vindecati prima oara.

Iar a crescut numarul.de.infectari si s-a ajuns la 238 persoane infectate pe 4 iunie 2020.
Maine vom avea probabil intre 120 si 160 de infectari.

[ link extern ]

Cum spuneam...se va invarti mult timp asa...
Este insa bine ca scade numarul persoanelor internate la terapie intensiva.
La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți.
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
Cresterea numarului de infectari rezulta din aparitia unor focare noi de infectie.
Pai...daca se transmite de la unul la 20 si aia 20 transmit mai departe...

Pentru SARS Cov 1 nu am remarcat sa se fi descoperit vaccin.
Stiti ceva de vaccin despre SARS 1?

Am inteles ca a disparut singur dupa doi ani dar COVID 19 nu cred ca o sa dispara asa singur pentru ca este foarte contagios.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)