Copii nu par sa aiba probleme.deosebite.
Nu am vazut niciun studiu medical in acest sens.
Ar trebui facut un studiu clar.
Cert este faptul ca, dupa inceperea scolilor riscul de infectare va fi identic cu cel al unei tabere de imunizare (cum o numiti dvs.) Iar parintii sunt expusi infectarii.
Tabara ar avea acelasi efect ca si inceperea scolii insa s-ar diminua mult riscul infectarii parintilor si crearea unor noi focare de infectie.
Copii s-ar distra si nu ar fi stresati ca la scoala.S-ar imbina utilul cu placutul.
Nimeni nu poate garanta ca inceperea scolilor nu va duce la noi infectari si faptul ca cei mici sunt asimptomatici va genera mari probleme.
Pana una alta, cazurile de infectare tot oscileaza asa cum va aratam anterior o marja de apreciere.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 125 noi cazuri de îmbolnăvire. Duminică au fost raportate 189 de cazuri noi de îmbolnăvire, iar sâmbătă 187.
La ATI, în acest moment, sunt internați 146 de pacienți.
[ link extern ]
Dupa parerea mea, o astfel.de tabara ar ajuta din toate punctele de vedere mai ales ca totul ar fi sub control.
Ar fi o relaxare pentru cei mici si i-ar ajuta sa invete cand va incepe scoala, ar ajuta HORECA, ar reduce semnificativ riscul de infectare al parintilor si multe altele.
Trebuie avuta in vedere si evitarea intrarii innstare de depresie a celor mici si a adolescentilor pentru ca si aici exista probleme.Pentru ei izolarea este foarte grea si deja se manifesta destul.de liber...
Deci, este ceva de neevitat si tabara ar ajuta.
Este insa adevarat ca trebuie facute studii stiintifice si guvernele lumii nu prea stiu de capul lor.