avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
:)))))

"Și dacă asta nu v-a uimit, vestea că fundația lui Bill Gates este implicată în mega-proiectul UE o va face în mod cert! Ei bine, miliardarul american care și-a făcut un țel din microciparea populației planetei nu putea lipsi din peisaj, evident, doar este, prin companiile sale, unul din pilonii Big Pharma."

Asta spune totul despre articol . Mai sapati.

La hepatita C exista din 2015 si functioneaza perfect.
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
latka, utilizator
Aveti confuzii, la "A" si "B" exista, la "C" nu.
Nu fac absolut nici o confuzie, la A nu e cazul, eu am B deci stiu foarte bine, la C exista din 2015 cu o rata de reusita de vreo 96%. A fost inainte tratamentul cu interferon, cu o sansa de reusita de 50%. Doi colegi au "ratat" acest tratament, pentru ca dupa 3 luni aveai evaluare nu mai continuai, daca nu erau rezultate evidente de imbunatatire a situatiei. Unul dintre cei doi colegi a murit, celalalt a prins ultimul tren in 2015 cind Romania a ales dintre 3 ofertanti remediul fabricat de o companie americana si acum e bine mersi. Cred ca acum pe piata sunt cel putin 6 remedii oferite de diferite companii, nu numai din SUA. Mai cunosc o persoana care a prins un astfel de tratament (cu succes) cind era in stadiul 3 de test, ca voluntar. Compania era din Elvetia.

Mai sapati.
latka, utilizator
Remediul nu e nici leac nici vaccin.

Va rugam sa va abtineti de la a mai abera.

Chiar de la CDC :
There are vaccines to prevent hepatitis A and hepatitis B; however, there is no vaccine for hepatitis C.

[ link extern ]

Mania contrazicerii este o boala. Nu cunosc vreun tratament oficial.
BX, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar cind am pomenit eu de vaccin !? Dimpotriva, sigur am mentionat cindva ca pentru hepatita C nu s-a putut face un vaccin din motive care tin de structura virusului.

Oricum, mania contrazicerii apartine alora de nu stiu nimic despre subiect, ci afla cite ceva din toate rahaturile de articole pe net. Sigur nu exista tratament, dupa cum observ.

Eu am in familie persoane decedate din cauza acestui virus, asa ca nu indrug "povesti", ca altii, copiate de pe site-uri .

Cel mai bun site pentru informatii, din Romania, despre hepatite, este asta:
[ link extern ] /

Vindecarea de virus, fie el B sau C, e relativa. Un bolnav care a luat contact cu unul dintre acesti virusi trebuie sa se monitorizeze toata viata. Nici vaccinul pentru B nu ofera decit o protectie limitata, pe un numar de ani.

Dar exista tratament pentru hepatita C, care da un randament foarte ridicat. Atit am spus si o repet si pentru acei care confunda un tratament cu un vaccin (ceva cu caracter preventiv).

Remediu=leac, doctorie, medicament adica ceva care se ia dupa ce ai contactat boala.
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)