avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Romanii au doar drept de a circula.

Nu doresc epoca comunista.
Eu explicam la comuniști despre democrație ca sa intelegeti.

Virusul nu putea întra în România decât prin oameni.
Puteam tine virusul afara pana decideam sa îl lasam sa intre.
Alegerea ne-ar fi aparținut....
Ar fi fost salvate vieti ori s-ar fi prelungit vieti...
A apara vieti nu constituie dictatură ci o necesitate intr-o societate democratică.Viata are o valoare suprema.
Viorel Catarama sustinea aberații cand zicea ca oamenii vor muri de foame.
Daca România nu avea virus ne-am fi descurcat bine.

PSD-ul ar fi democat suprem in viziunea dvs.
Sa circule liber virusul parea sa fie sloganul suprem al.democrației.Oamenii sa umble pe unde vor, asa ar fi democratic.
Bine, ei nici nu prea cred ca exista virusul...si s-au convins unii pe alții...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cu ce baza legala puteam tine afara virusul ? Implicit , interziceai libera circulatie a oamenilor . Vedeti dvs. ca ar fi putut fi votata o legislatie in acest sens de actualul Parlament ? Si ce credeti ca ar fi facut Avocatul Poporului in secunda doi ? dar CCR ? Oricum , AP a atacat si actuala lege a carantinarii , care e atat de permisiva ( in opinia mea ) , ar fi foarte posibil - ba chiar probabil - nici pe asta sa nu o mai avem.
Existau variante juridice dar nu vreau sa le discut.Iti trebuie consilieri foarte buni pe asa ceva.
Nu vreau sa aduc acuzații nimănui.

Nimeni nu e obligat sa primească un virus in tara sau in casa mai ales când distruge vieti si economia statului.

Incercati sa va imaginați ce ar fi pățit avocatul poporului si CCR daca nu aveai virus si apoi aveai infectari masive.
Erau desființați politic cu partidele lor cu tot.

Mr. Latka, aveti aici cu Ungaria:

[ link extern ]

Ce face Ungaria acum este inutil prin raportare la momentul actual.
Au virusul si nu scapa de el.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mr. Lascoschi am citit in link și nu am gasit ceea ce susțineți dvs. ca DOAR pentru români s-a închis granița. Mai cercetați.

Și dați temeiul juridic in baza căruia România putea sa tina "virusul" la graniță, în februarie. Nu știți asa ceva, dar jucați la cacealma.
Au zis la TV de excursiile romanilor.

Pe.net:

,,Totuși restricțiile nu sunt valabile pentru toată lumea. Potrivit Reuters, Ungaria a anunţat luni seara excepţii pentru turiştii din Cehia, Slovacia şi Polonia. De asemenea, accesul este permis numai celor care au fost testaţi recent, putând dovedi astfel că nu sunt purtători de coronavirus."
Aveti mai sus linkul citat.

V-am spus ca nu are sens sa discutam despre anumite lucruri mai ales ca este inutil acum.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)