avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pe mine ma interesează zonele Covid-19 pentru ca eu as prefera sa plec în vacanta daca as fi asimptomatic.Mai devreme sau mai târziu ne vom infecta toti in ritmul actual de infectari oricât ne-am feri deoarece virusul ne va înconjura foarte curând.

Na, ca v-au auzit, tocmai din Brazilia, numai ca n-au inteles bine si va pun sa faceti test Covid-19, sa fie pozitiv si mai vechi de 20 de zile, nu va testeaza gratuit :)))
[ link extern ]

Cred ca va primesc si simptomatic, daca tanti aia din film mai e acolo, va trece repede.
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si un raspuns la dilema daca sa ne luam dupa Putin sau nu:
"Nu stim daca ne luam, dar stim ca ne-o luam "
[ link extern ]
Oricand as face un vaccin dezvoltat de un stat national, oricare ar fi acesta, decat sa fac unul dezvoltat de o corporatie.
BX, utilizator
Exact zone Covid asa gândeam eu, precum cele din filmarea cu tanti.):
De aceea nu le consider pușcării sau lagăre.

Insa, din păcate, in România nu avem posibilitatea de astfel de zone Covid turistice.
Oricum, tinerii s-ar bucura sa stea la bere și țigări și la teresele din zonele Covid românești în apropierea hotelurilor unde ar fi cazati.

Eu as prefera ceva de genul Brazililiei din arhipeleagul prezentat de acea tanti.
De aceea ziceam de Sardinia si alte insule.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu va opreste nimeni s-o luati catre est, insa ceva ma nedumereste, daca ati spus ca sunteti imunitatea intruchipata (complet imun, ca sa fiu mai exact :) ), la ce v-ar folosi ?

BX a scris:

Oricand as face un vaccin dezvoltat de un stat national, oricare ar fi acesta, decat sa fac unul dezvoltat de o corporatie.

latka, utilizator

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)