latka a scris:
Este greu de inteles. Dvs. sunteti cel care nu prea pricepe ce se intimpla, dar aveti un obicei din a arata cit de bine ati intuit pandemia asta. Si e pe dos.
V-o repet, daca dvs. credeti ca toate ideile si cunostintele pe care le aveti la acest subiect sunt marete, mergeti si expuneti-le, validati-le.
Imunizarea in numar cit mai mare a populatiei este calea de succes in stoparea Covid-19. Vaccinul rezolva imediat problema. Scade rapid rata de infectare.
Un tratament care sa atenueze semnificativ trecerea prin boala va fi exact adaosul necesar de a nu ne mai teme.
Iar diagnosticarea rapida si sigura, a celor predispusi a face forme mai grave , va fi cireasa de pe tort.
Stiu ca traim intr-o lume majoritar ignoranta, in care teoriile cele mai de succes sunt cele ale conspiratiei, dar am incredere in minoritatea pusa pe cirpit aceste goluri masive de cunostinte.
[ link extern ]
Aceasta este parerea dvs.
Nu prea le nimeriți deloc cu mine dar nu contează pentru ca au fost destul de multi care nu au inteles la.momentul esențial.
Eu sunt strateg si analist.
Medicii nu se descurca singuri intr-o astfel.de lupta.
Se vede cât se poate de clar acest lucru.
Eu am propus spre studiu si taberele cu cei mici tocmai pentru imunizare fara risc.
Ziceați ca nu este bine nici asa.
Poate ca este mai bine sa nu meargă la.scoala sau la grădiniță ca sa nu isi infecteze părinții si bunicii.
Chiar ministrul.sanatatii a emis o asemenea opinie care este corecta in contextul actual.
Acum nu se mai pot face astfel.de tabere pentru ca cei mici vor începe scoala si gradinita.
Vaccinul va rezolva problema in cateva luni sau un an de la momentul in care va întra pe piata.Sper sa nu ajungem la 2 ani de la prima vaccinare.
Vaccinul nu va rezolva nimic imediat.
Eu caut soluții care sa rezolve situatia acum si nu in cativa ani.
Asta nu pare sa se înțeleagă.
Nu va supărați pe mine dar in cativa ani se rezolva întreaga situatie pentru ca unii vor murii si altii vor supraviețui.Asa a fost si cu ciuma si cu alte epidemii.
Omenirea va supraviețui.
Ideea este sa încetinit rata de decese.
Cel puțin aceasta este ratiunea mea pentru ca altfel, Suedia a procedat corect fara sa o intereseze cati mor si a mers pe ideea ca scapa cine poate.
Insa, cu toată politica ei medico-sanitara, Suedia este departe de imunizare.Tot la.felmsi Spania care are grave probleme la randul ei cu toate masurile de protecție dispuse de premierul lor.
Si acest lucru va contrazice clar teoria.