avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... INDICE CORECTIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

INDICE CORECTIE

BUNĂ ZIUA Am o nelămurire. De la 01.09.2.021. Când va intra noua lege a pensiilor. Acest indice va dispera din calculul. punctului de pensie. Întrebare. Cei care au beneficiat de acel indice de corectie. Li se vor reduce punctul de pensie cu acel indice de corectie pe care la primit??? s-au va rămâne cu acel punct de pensie din înainte de 01.09.2.021. VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:23, 12 Martie 2021
Și eu am cerut indicele valabil în 2021 la CNPP și mi-a răspuns în două zile!!! Sunt în aceeași situație, am ieșit cu L. 19/2000, dar am început acțiunea pentru soțul meu și am ajuns la 11 dosare ale prietenilor, rudelor, vecinilor și, încă mai descopăr articole de legi și decizii, în avantajul nostru, dar și cunoștințe care meritau indicele și nu l-au primit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana cand ,se stie , am inteles aseara de la doamna ministru - pana la noua lege a pensiilor , probabil inca 2 ani !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din intamplare am prins si eu acest lucru.
Sa vedem ce se va intampla:
-O lege(127/2019) este prorogata pentru 01/09/2013.
-La alta lege se lucreaza (asa se zice)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Carp
Ati dorit sa scriti 2023 ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Corect.

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Indice corectie : as avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru ... Ștefan RM Ștefan RM As avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru calculul pensiilor. Într-o decizia de pensie de invaliditate din martie 2017 e 1,21, ... (vezi toată discuția)
Cumpararea de vechime in munca e discriminatorie alexstaneci alexstaneci As dori sa aflu cum poate fi atacata ordonanta de urgenta care da posibilitatea cumpararii de vechime in munca pentru pensie , doar persoanelor care nu au ... (vezi toată discuția)