Am ajuns sa fiu dependenta de topicul acesta:D Si eu va doresc sa luati toti examenul asa cum a spus si Camicris.
Sunt curioasa din ce orase sunteti ?
Ca sa incep eu sunt din Oradea si deocamdata sunt aspiranta la un post de procuror in toamna :D
Ai dreptate triton@,cum am mai spus,eu acum ma bucur ca in martie anul trecut nu l-am luat.Atunci am fost suparata,pentru ca am fost foarte aproape,dar abia acum imi dau seama cat de mult conteaza ca am mai invatat cateva luni.Oricum, am nevoie de ajutor,dar stapanesc mult mai bine notiunile.Dupa ce incepeti activitatea aveti asa de multe de invatat-practic incat nu mai aveti timp si de teorie,iar dosarele nu asteapta.Succes!
Nu ai intrat in nov.???? Imi retrag felicitarile!!!!:)) Gluuuuumesc,dar mi-am amintit ID-ul(mi-a placut)si stiu ca erai foarte activ pe forum si in nov.Eu am urmarit doar discutiile atunci;nu am scris,pentru ca eram suuuuuuuper stresata.Tu le stiai pe toate:cum decurg repartitiile,unde este INM-ul,aula mare,salarii etc,si am fost convinsa ca ai fost si tu la ex.si ca l-ai luat.Oricum,este evident ca esti in domeniu.Auditor de justitie,stagiar sau poate definitiv deja?????Deci:felicitari!!!!!